Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 26 aprilie – 2 mai 2019

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai  2019. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

Miss Bala Avanpremiera

Regia: Catherine Hardwicke

Cu: Gina Rodriguez

Gen Film: Actiune, Drama, Thriller

Durată: 109 min

Rating: N 15

Remake al aceluiași titlu, din 2011, Miss Bala este povestea unei câștigătoare a unui concurs de frumusețe care se vede forțată să lucreze pentru un cartel criminal după ce este martoră la uciderea cuiva foarte drag ei.

Joi 21:40

 Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile / Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic Avanpremiera

Regia: Joe Berlinger

Cu: Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan

Gen Film: Biografic, Crima, Thriller

Durată: 113 min

Rating: N 15

Ted (Zach Efron) este un tip foarte arătos, deștept, cu farmec și afectuos. Liz Kloepfer (Lily Collins), o mamă care-și crește sigură copiii, cedează șarmului acestuia. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor ei, așa că lasă deoparte toate precauțiile, și se îndrăgostește până peste cap de acest tânăr. Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește, și viața lor perfectă se face țăndări. Ted e arestat și condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. Grijile lui Liz se transformă rapid în paranoia, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta e forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.

Joi 19:30

 Five Feet Apart / La cinci pași de tine Avanpremiera

Regia: Justin Baldoni

Cu: Cole Sprouse, Haley Lu Richardson

Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste

Durată: 121 min

Rating: AP 12

Doi adolescenți grav bolnavi, ale căror vieți atârnă de un fir de ață, se cunosc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil.

Joi 18:10

 Princess Emmy / Povestea prințesei Emmy Avanpremiera

Regia: Piet De Rycker

Cu: Franka Potente, John Hannah, Bella Ramsey, Tim McInnerny, Ruby Barnhill

Gen Film: Animatie, Familie

Durată: 80 min

Rating: AG

Emmy, o prințesă de 8 ani din ținutul Kandis, poate vorbi cu caii. A moștenit darul de la stră-stră-stră-stră-străbunica Karlotta. După cum spune legenda, Karlotta a salvat o turmă de cai albi datorită curajului ei. Astfel, ea aproape și-a pierdut viața, însă caii i-au oferit darul de a putea vorbi cu ei. Acest talent este menit să fie păstrat secret față cei care nu îl posedă. Povestea a fost scrisă într-o carte secretă, iar fiecare păzitor trebuie să o păstreze în siguranță. Cartea ce conținea inscripții despre puterile magice, a fost uitată de-a lungul timpului. Inclusiv Emmy a uitat totul despre asta.

Dublat: Joi 13:00

 Avengers: Endgame 3D / Răzbunătorii: Sfârşitul jocului

Regia: Anthony Russo, Joe Russo

Cu: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF

Durată: 187 min

Rating: AP 12

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

Vineri 14:00; 17:50; 19:40; 21:20

Sambata 12:00; 12:50

Luni 15:20; 18:30; 18:50

Marti, Miercuri 13:15; 16:45; 19:50; 20:20

Joi 13:30; 19:50; 20:30

 Wonder Park 3D / Parcul de distracţii

Regia:

Cu: Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis, John Oliver

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 90 min

Rating: AG

Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.

Dublat: Vineri 12:00; Sambata 11:00

Luni 15:00; Marti, Miercuri 11:30

After / După ce ne-am întâlnit

Regia: Jenny Gage

Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford

Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste

Durată: 108 min

Rating: AP 12

Bazat pe un roman semnat de Anna Todd, „După ce te-am întâlnit” spune povestea unei tinere care se indrăgostește de un băiat cu un secret întunecat, cei doi intrând într-o relație furtunoasă.

Vineri 16:45; 21:00

Sambata 14:10

Luni 20:10

Marti, Miercuri 14:45; 21:30

Joi 17:20

 The Curse of La Llorona / Blestemul femeii care plânge

Regia: Michael Chaves

Cu: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz, Madeleine McGraw, Sean Patrick Thomas

Gen Film: Horror, Mister, Thriller

Durată: 98 min

Rating: N 15

După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că şi-a pus propriul copil în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare.

Vineri 19:00

Sambata 12:15

Luni 18:10

Marti, Miecuri 19:30

Joi 16:10

 Hellboy

Regia: Neil Marshall

Cu: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Daniel Dae Kim

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF

Durată: 125 min

Rating: N15

În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.

Vineri 14:20

Luni 15:45

Marti, Miercuri 17:00

Joi 14:45

 Missing Link 3D / Haios si blanos

Regia: Chris Butler

Cu: Hugh Jackman, Zoe Saldana, Emma Thompson, Timothy Olyphant, Zach Galifianakis

Gen Film: Animatie, Aventuri, Fantastic

Durată: 100 min

Rating: AG

Dl. Link îl recrutează pe exploratorul Sir Lionel Frost pentru a-l ajuta să-și găsească rudele demult pierdute în tărâmul fantastic Shangri-La. După ce și aventuriera Adelina Fortnight li se alătură, pornesc într-o lungă călătorie pentru a-l ajuta pe dl. Link.

Dublat: Vineri 12:45

Luni 16:50

Marti, Miercuri 13:00

Joi 14:10

 Tea Pets / Jack și figurinele fermecate

Regia: Gary Wang

Cu: Guanlin Ji, Cristi Neacșu, Alexandra Radu, Alina Teianu, Ernest Fazekaș

Gen Film: Animatie, Aventuri

Durată: 103 min

Rating: AG

Figurinele pentru servit ceaiul sunt de nelipsit pentru orice pasionat de ceai. De obicei, au formă de animăluțe, și își schimbă culoarea când verși ceaiul fierbinte peste ele. Dar ele nu sunt doar obiecte de colecționat, ci și talismane care poartă noroc. În povestea noastră, ele sunt chiar și mai mult: talismane cu adevărat fermecate! Protagonistul nostru, Jack, trăiește într-un magazin de ceai, și este singurul care nu își poate schimba culoarea, deși a fost creat de un maestru foarte priceput. Norocul i se schimbă când apare Robo, o creatură venită din viitor, care îl poate ajuta, dar numai dacă Jack acceptă să pornească într-o călătorie în viitor, unde există o soluție ce îi poate rezolva problema…

Dublat: Vineri 12:15

Marti, Miercuri 12:40

 Shazam! 3D

Regia: David F. Sandberg

Cu: Zachary Levi, Djimon Hounsou, Mark Strong, Jack Grazer, Asher Angel

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF

Durată: 137 min

Rating: AP 12

Toți avem puteri nebănuite de supererou… e nevoie doar de puțină magie ca să le scoatem la suprafață. Billy Batson, de exemplu, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani să devină un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrăjitor.

Un suflet de copil într-un corp superdotat, Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Vineri, Joi 17:00; Marti, Miercuri 17:15

Dumbo 3D

Regia: Tim Burton

Cu: Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin

Gen Film: Familie, Fantastic

Durată: 118 min

Rating: AG

Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac obiectul ridiculizării într-un circ deja zbuciumat. Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recrutează elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, „Dreamland” este plin de secrete întunecate.

Dublat: Vineri 14:45

Marti, Miercuri 15:00


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea