Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 22 – 28 noiembrie 2019

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 noiembrie 2019. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

Charlie’s Angels / Îngerii lui Charlie Avanpremiera

Regia: Elizabeth Banks

ELIT

Cu: Kristen Stewart, Noah Centineo, Naomi Scott, Elizabeth Banks, Ella Balinska

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie

Mihail David - 2020

Durată: 124 min

Rating: AP 12

Regizoarea Elizabeth Banks se află la cârma producţiei în care îşi ia zborul o nouă generaţie de îngeri neînfricaţi ai lui Charlie. În viziunea îndrăzneaţă a lui Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska sunt cei trei îngeri care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenţie de securitate şi investigaţii s-a extins în toată lumea. Având cele mai deştepte, curajoase şi pregătite tinere, echipele de Îngeri din toată lumea, conduse de mai mulţi Bosley, se ocupă acum de cele mai dure misiuni de pretutindeni. Scenariul a fost scris de Elizabeth Banks după o povestire de Evan Spiliotopoulos şi David Auburn.

Joi 21:10

 Playing with Fire / Se-ncinge treaba! Avanpremiera

Regia: Andy Fickman

Cu: John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo

Gen Film: Comedie

Durată: 101 min

Rating: AG

O echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi așteaptă cea mai grea misiune din viața lor.

Joi 21:30

 Jexi / Într-o relație cu telefonul meu Avanpremiera

Regia: Jon Lucas, Scott Moore

Cu: Rose Byrne, Adam Devine, Alexandra Shipp, Michael Peña

Gen Film: Comedie

Durată: 89 min

Rating: N 15

Phil are o mare problemă! E dependent de telefonul său. Nu are prieteni, își petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viața lui amoroasă nu există. Însă statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe. Când se vede nevoit să își schimbe telefonul, cel mai nou model cumpărat vine cu o aplicație surprinzătoare: Jexi – o asistentă virtuală inteligentă. Cu ajutorul ei, Phil începe să se organizeze mai bine și să aibă viață socială. Totuși, pe măsură ce se detașează de folosirea telefonului, Jexi se transformă într-un coșmar din dorința de a-l păstra de Phil doar pentru ea.

Joi 21:45

 Frozen II 3D / Regatul de gheață II

Regia: Chris Buck, Jennifer Lee

Cu: Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff, Idina Menzel, Josh Gad

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 110 min

Rating: AG

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-si salva regatul.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:30; 14:40; Joi 12:50; 15:00

Subtitrat: Vineri pana Miercuri 19:20; Joi 17:10

 Doctor Sleep

Regia: Mike Flanagan

Cu: Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, Cliff Curtis

Gen Film: Horror, Thriller

Durată: 157 min

Rating: IM 18

Iremediabil traumatizat de experiența trăită în copilărie, Dan Torrance a încercat toată viață să-și găsească pacea. Însă acea pace este spulberată atunci când o întâlnește pe Abra, o adolescentă curajoasă, înzestrată cu aceeași „strălucire” supranaturală ca el. Disperată și speriată, micuța apelează la ajutorul lui Dan pentru a se apăra de nemiloasa Rose The Hat și adepții ei care se hrănesc cu „strălucirea” celor inocenți pentru a-și câștiga nemurirea.

Vineri pana Miercuri 20:45; Joi 18:50

 Midway / Bătălia de la Midway

Regia: Roland Emmerich

Cu: Woody Harrelson, Mandy Moore, Patrick Wilson, Luke Evans

Gen Film: Actiune, Drama, Istoric, Razboi

Durată: 143 min

Rating: AP 12

O producție grandioasă, „Bătălia de la Midway” urmărește povestea adevărată a incredibilei victorii purtate de curajoșii piloți și comandanți de pe flota americană care, deși depășiți numeric, au reușit să învingă un adversar incredibil de puternic. Luptând pentru democrație și libertate, armata SUA a distrus flota japoneză în bătălia de la Midway, o confruntare epică purtată în aer și pe apă care i-a condus pe Aliați către victorie și a schimbat cursul istoriei în Pacific în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial.

Vineri pana Miercuri 20:30; Joi 18:30

 The Grand Challenge: Le Mans ’66 / Marea provocare: Le Mans ’66

Regia: James Mangold

Cu: Christian Bale, Matt Damon

Gen Film: Actiune, Biografic, Drama, Sport

Durată: 158 min

Rating: AG

Câștigătorii premiului Oscar, Matt Damon și Christian Bale sunt protagoniștii filmului Marea provocare: Le Mans ’66. Filmul este bazat după o poveste adevărată, inspirată din viața lui Carroll Shelby (Damon), un designer revoluționar al industriei americane de mașini și a neînfricatului șofer britanic Ken Miles (Bale). Ei s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu propri demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company. Astfel, au reușit să detroneze titlul deținut de Enzo Ferrari în cadrul cursei de 24 de ore din Franța din 1966, pe pista Le Mans.

Vineri pana Miercuri 15:30

 Last Christmas / O nouă poveste de Crăciun

Regia: Paul Feig

Cu: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding, Michelle Yeoh

Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste

Durată: 107 min

Rating: AP 12

Kate (Emilia Clarke) bântuie fără sens prin Londra pe fondul colindelor de Crăciun, și e toată un mănunchi de decizii neinspirate, consecință directă și enervantă a jobului ei de Elf într-un magazin cu tematică de sezon. Tom (Henry Golding) pare prea bun ca să fie adevărat când intră în viața ei și începe să pătrundă în adâncul sufletului ei. Dar, uneori trebuie să lași zăpada să cadă unde vrea ea, trebuie să-ți asculți inima, și… trebuie să crezi.

Vineri pana Miercuri 21:30; Joi 19:20

 Cinderella and the Secret Prince 3D / Cenușăreasa și prințul misterios

Regia: Lynne Southerland, Paulette Victor-Lifton

Cu: Cassandra Morris, Chris Niosi, R. Martin Klein, Tony Azzolino, Kirsten Day

Gen Film: Animatie, Aventuri, Familie, Fantatic

Durată: 95 min

Rating: AG

Cenușăreasa descoperă un secret care o va tulbura: o vrăjitoare malefică l-a transformat pe prinț într-un șoricel, și l-a înlocuit cu o sosie. Acum, Cenușăreasa și prietenii ei sunt hotărâți să-l salveze pe prințul adevărat, și să-l ajute s-o învingă pe vrăjitoarea cea rea.

Dublat: Vineri pana Miercuri 13:50; Joi 12:00

 Maria, Regina României

Regia: Alexis Sweet Cahill

Cu: Roxana Lupu, Daniel Plier, Adrian Titieni

Gen Film: Drama

Durată: 115 min

Rating: AP 12

Un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria. Regăsim o Românie devastată de Primul Război Mondial. Măcinată de boală, ținută captivă foametei și deznădejdei, soarta politică a țării este extrem de controversată.

În primăvara anului 1919, Regina Maria pleacă la Conferința de Pace de la Paris să-i înfrunte pe cei mai puternici lideri ai lumii și să lupte pentru o Românie Mare.

Vineri pana Miercuri 18:30; Joi 16:40

 Norm of the North: King Sized Adventure / Norm de la Polul Nord: O aventură urieșească

Regia: Richard Finn, Tim Maltby

Cu: Michael Dobson, Simon Hayama, Cole Howard, Maya Kay, Andrew Toth

Gen Film: Animatie, Aventuri, Familie, Fantatic

Durată: 95 min

Rating: AG

Întregul Nord zumzăie de pregătirile febrile pentru nunta bunicului lui Norm. Dar ceva necurat se petrece în Munții Cețoși, așa că Norm își adună prietenii ca să cerceteze îndeaproape ce se întâmplă acolo. Așa dau peste Jin, un areholog care a aterizat forțat în timp ce încerca să recuperez un artefact antic care fusese furat de fostul său partener, Dexter. Rănit și slăbit după accident, Jin îi cere lui Norm să-i promită că va recupera el prețiosul obiect antic și că i-l va duce nepotului său, Chen, la Universitatea din Beijing. Norm este acum într-o cursă contracronometru, căci trebui să găsească artefactul, să îl livreze, dar și să ajungă la timp la ceremonia nunții bunicului său.

Dublat: Vineri pana Miercuri 13:30; Joi 12:30; 14:40

 The Addams Family 3D / Familia Addams

Regia: Greg Tiernan, Conrad Vernon

Cu: Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac, Finn Wolfhard, Allison Janney, Aimee Garcia

Gen Film: Animatie, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 93 min

Rating: AG

O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams.

De Halloween, clanul Addams revine așadar pe marile ecrane într-o nouă comedie de animație cu cea mai bizară familie din cartier. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefinește ce înseamnă să fii un bun vecin.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:00

 Maleficent: Mistress of Evil 3D / Maleficent: Suverana Răului

Regia: Joachim Rønning

Cu: Juno Temple, Ed Skrein, Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer

Gen Film: Aventuri, Familie, Fantastic

Durată: 125 min

Rating: AG

La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent, aventura fantastică continuă. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează.

Dublat: Vineri pana Miercuri 15:45; Joi 13:50

Subtitrat: Vineri pana Miercuri 18:10; Joi 16:10

 Joker

Regia: Todd Phillips

Cu: Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron, Zazie Beetz

Gen Film: Crima, Drama, Thriller

Durată: 127 min

Rating: N15

Studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

Vineri pana Miercuri 16:50

  

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...