Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 18 – 24 septembrie 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 18 – 24 septembrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

War with Grandpa / Un tataie de coșmar Avanpremiera

Regia: Tim Hill

Cu: Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle, Oakes Fegley, Laura Marano, Cheech Marin

Gen Film: Comedie, Familie

Durată: 99 min

Rating: AG

Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

Joi 19:30

Break the Silence: The Movie

Regia: Jun-Soo Park

Cu: BTS

Gen Film: Documentar, Muzica

Durată: 110 min

Rating: AG

Turneul ‘LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF’ s-a încheiat. Turneul global i-a adus pe BTS sus în Billboard Boxscore, fiind prima trupă coreeană care a susținut un concert pe stadionul Wembley. Turneul s-a desfășurat în Los Angeles, Chicago, New York, São Paulo, Londra, Paris, Osaka, Shizuoka, Riyadh și Seul.
Cu un acces fără precedent, BREAK THE SILENCE: THE MOVIE călătorește cu BTS pe tot parcursul turneului, explorând trăirile fiecărui membru al trupei din spatele cortinei. În afara scenei, vedem o altă latură a BTS. Cei șapte membri încep să spună cu sinceritate povești personale pe care nu le-au mai spus niciodată.

Joi 17:10

Tenet

Regia: Christopher Nolan

Cu: Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, John David Washington

Gen Film: Actiune, Drama, SF, Thriller

Durată: 155 min

Rating: AP 12

„Tenet”, semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional.

Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.

Vineri pana Miercuri 14:25; 17:40; 20:45
Joi 14:30; 17:40; 20:45

The New Mutants / Noii Mutanți

Regia: Josh Boone

Cu: Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Maisie Williams, Henry Zaga, Blu Hunt

Gen Film: Actiune, Horror, SF

Durată: 103 min

Rating: AP 12

Cinci tineri mutanţi, care abia îşi descoperă abilităţile în vreme ce sunt ţinuţi închişi într-o instituţie secretă, încearcă să se salveze, dar şi să se lepede de păcatele comise în trecut.

Vineri pana Miercuri 19:30; 21:40

Joi 15:00; 21:40

The County / Ținutul

Regia: Grímur Hákonarson

Cu: Arndís Hrönn Egilsdóttir

Gen Film: Comedie, Drama

Durată: 97 min

Rating: Drama

Inga, o fermieră islandeză care crește vaci de lapte, se revoltă împotriva atotputernicei Cooperative locale. Femeia încearcă să-i convingă și pe alți fermieri să i se alăture în lupta contra corupției din Cooperativă, dar se confruntă cu dependența și loialitatea comunității față de această entitate care domină prin monopol. Inga își pune la bătaie toate resursele ca să scape din ghearele Cooperativei și să-și trăiască viața așa cum vrea.

Vineri pana Miercuri 17:20

After We Collided / După ce ne-am certat

Regia: Roger Kumble

Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Dylan Sprouse, Charlie Weber

Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste

Durată: 110 min

Rating: AP 12

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young (Josephine Langford) parcurg urmările despărțirii lor. În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, primește stagiul visurilor sale la Vance Publishing Company. Odată sosită la Vance, ea este remarcată de colegul său, Trevor (Dylan Sprouse), care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui să fie. Dylan e inteligent, amuzant, chipeș și responsabil; cu toate acestea, Tessa nu și-l poate scoate pe Hardin din cap. El este, până la urmă, iubirea vieții ei. Chiar și cu toate neînțelegerile și greutățile lor, Tessa nu poatenega atracția pe care o resimte față de Hardin. Și-ar dori să poată scăpa de obsesia lui, dar… nu este chiar atât de ușor. Vor trece prin momente bune și momente rele, vor avea suișuri și coborâșuri, vor face greșeli și le vor repara, dar Hardin și Tessa nu se vor lăsa, și vor lupta pentru a fi împreună… chiar dacă universul pare să conspire ca ei să nu fie împreună.

Vineri pana Miercuri 15:00

Onward 3D / Tot înainte

Regia: Dan Scanlon

Cu: Tom Holland, Chris Pratt, Octavia Spencer, Julia Louis-Dreyfus, Mel Rodriguez

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie

Durată: 107 min

Rating: AG

Plasat în suburbia unei lumi de poveste, Onward este povestea a doi frați elfi care pornesc într-o călătorie cu scopul de-a afla dacă magia mai este prezentă în lume.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:00

Joi 12:10

Sonic the Hedgehog

Regia: Jeff Fowler

Cu: Jim Carrey, James Marsden, Ben Schwartz

Gen Film: Actiune, Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 101 min

Rating: AG

Filmul Sonic the Hedgehog urmărește peripețiile lui Sonic în încercările lui de a trece cu bine de dificultățile vieții de pe Pământ, împreună cu noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden). Sonic și Tom își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.

Dublat: Vineri pana Joi 12:30

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.
Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea