Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 17 – 23 mai 2019

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai  2019. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum / John Wick 3: Război total

Regia: Chad Stahelski

Cu: Keanu Reeves, Jerome Flynn, Ian McShane, Halle Berry

Gen Film: Actiune, Thriller

Durată: 135 min

Rating: N 15

Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

Vineri pana Joi 18:20; 21:00

 Nicky Larson et le parfum de Cupidon / Un detectiv afemeiat

Regia: Philippe Lacheau

Cu: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali

Gen Film: Actiune, Comedie, Drama

Durată: 96 min

Rating: AP 12

Nick Larson e cel mai tare bodyguard, și un detectiv privat ca nimeni altul. Când un tip misterios apelează la el pentru o misiune pe viață și pe moarte, să recupereze parfumul lui Cupidon, un parfum care te face să te îndrăgostești imediat de cel sau cea care îl folosește, Nick va dezlănțui haosul, și va face victimă după victimă, femeie sau bărbat, vinovat sau nevinovat, cu voia sau fără voia lui…

Vineri pana Joi 13:20; 21:40

 The Hustle / Ticăloasele

Regia: Chris Addison

Cu: Rebel Wilson, Anne Hathaway, Tim Blake Nelson

Gen Film: Comedie

Durată: 99 min

Rating: AP 12

“Ticăloasele” (The Hustle) le are în prim plan pe Anne Hathaway și Rebel Wilson, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.

În timp ce una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, e la fel de periculoasă și eficientă ca prima.

Vineri pana Joi 15:20; 19:40

 Brightburn / Focviu

Regia: David Yarovesky

Cu: Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman, Jackson A. Dunn

Gen Film: Drama, Horror, SF

Durată: 96 min

Rating: N 15

Drama unor părinți care nu pot avea copii se transformă în fericire atunci când un copil aterizează la propriu într-o capsulă în pădurea din apropiere. Înconjurat cu dragoste, băiatul se simte, totuși, diferit de ceilalți copii, iar la vârsta adolescenței începe să se manifeste ciudat. Semne care par inițial doar bizarerii devin tot mai îngrijorătoare pentru cei apropiați, culminând cu episoade de toată groaza. Să fie oare darul divin un blestem mascat?

Vineri pana Joi 16:20

 UglyDolls / UglyDolls: Păpuși în Bucluc

Regia: Kelly Asbury

Cu: Emma Roberts, Janelle Monáe, Nick Jonas, Charli XCX, Gabriel Iglesias

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Musical

Durată: 92 min

Rating: AG

În adorabilul, dar foarte diferitul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. Aici, curajoasa Moxy și prietenii ei trăiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilitățile sunt nelimitate. Neobişnuiţii locuitori din Uglyville își mai aruncă uneori privirile către cer, de unde mai apare câte o păpușă unicat, gata să se alăture comunității.

Dublat: Vineri pana Joi 12:30; 14:30

 Five Feet Apart / La cinci pași de tine

Regia: Justin Baldoni

Cu: Cole Sprouse, Haley Lu Richardson

Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste

Durată: 121 min

Rating: AP 12

Doi adolescenți grav bolnavi, ale căror vieți atârnă de un fir de ață, se cunosc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil.

Vineri pana Joi 17:20

 Princess Emmy / Povestea prințesei Emmy

Regia: Piet De Rycker

Cu: Franka Potente, John Hannah, Bella Ramsey, Tim McInnerny, Ruby Barnhill

Gen Film: Animatie, Familie

Durată: 80 min

Rating: AG

Emmy, o prințesă de 8 ani din ținutul Kandis, poate vorbi cu caii. A moștenit darul de la stră-stră-stră-stră-străbunica Karlotta. După cum spune legenda, Karlotta a salvat o turmă de cai albi datorită curajului ei. Astfel, ea aproape și-a pierdut viața, însă caii i-au oferit darul de a putea vorbi cu ei. Acest talent este menit să fie păstrat secret față cei care nu îl posedă. Povestea a fost scrisă într-o carte secretă, iar fiecare păzitor trebuie să o păstreze în siguranță. Cartea ce conținea inscripții despre puterile magice, a fost uitată de-a lungul timpului. Inclusiv Emmy a uitat totul despre asta.

Dublat: Vineri pana Joi 13:00

 Avengers: Endgame 3D / Răzbunătorii: Sfârşitul jocului

Regia: Anthony Russo, Joe Russo

Cu: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF

Durată: 187 min

Rating: AP 12

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

Vineri pana Joi 16:50; 20:20

 Wonder Park 3D / Parcul de distracţii

Regia:

Cu: Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis, John Oliver

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 90 min

Rating: AG

Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.

Dublat: Vineri pana Joi 15:00


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea