Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 11 -17 iunie 2021

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 11 – 17 iunie 2021. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall
Mortal Kombat Avanpremiera

Regia: Simon McQuoid

Cu: Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Josh Lawson, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Mehcad Brooks

Gen Film: Actiune, Drama, SF, Thriller

Durată: 103 min

Rating: N 15

Scenariul, imaginat de Oren Uziel (Mortal Kombat: Legacy) și Dave Callaham (The Expendables), are în centru un bărbat aparent inofensiv, care își descoperă potențialul de luptător odată ce este prins într-o confruntare între luptătorii Pământului și monștrii din Outworld. Pentru a putea salva Pământul de la anihilarea totală, el trebuie să câștige turneul de arte marțiale cunoscut sub numele de Mortal Kombat.

Joi 21:30

 The Hitman’s Wife’s Bodyguard / Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta asasinului Avanpremiera

Regia: Patrick Hughes

Cu: Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Antonio Banderas, Morgan Freeman

Gen Film: Actiune, Comedie, Thriller

Durată: 121 min

Rating: AP 12

Cel mai letal din lume cuplu ciudat – bodyguardul Michael Bryce (Ryan Reynolds) și asasinul Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) – se întorc cu o altă misiune care le pune viața în pericol. Tot fără licență, dar relaxat în concediu, Bryce este forțat să intre în acțiune de către soția și mai instabilă a lui Darius, infama escroacă internațională Sonia Kincaid (Salma Hayek). Astfel, Bryce e aruncat în haos de către periculoșii lui protejați, și trio-ul criminal intră într-un complot global pentru a descoperi rapid că ei sunt singurii care pot împiedica dezastrul total în Europa.

Joi 21:10

 The Unholy / Altarul Avanpremiera

Regia: Evan Spiliotopoulos

Cu: Jeffrey Dean Morgan, Cary Elwes, William Sadler, Katie Aselton, Cricket Brown

Gen Film: Drama, Horror, Mister

Durată: 104 min

Rating: N 15

Gerry Fenn (Jeffrey Dean Morgan), un jurnalist căzut în dizgrație, devenit independent, care alimenta tabloidele cu povești despre fenomene supranaturale, este trimis să investigheze un fenomen ciudat dintr-o comunitate mică de fermieri. Sceptic din fire, Fenn respinge imediat incidentul ca fiind doar o altă poveste inofensivă. Dar, înainte să-l declare o farsă, Fenn vede o adolescentă surdă, Alice (Cricket Brown), șoptind lângă un stejar pietrificat din mijlocul unui câmp. Ceea ce urmează, spre stupefacția sa, este o serie de evenimente inexplicabile care îi convinge pe localnici că Alice face miracole.

Joi 20:50

 Godzilla vs. Kong

Regia: Adam Wingard

Cu: Millie Bobby Brown, Eiza González, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Kyle Chandler, Kaylee Hottle, Danai Gurira

Gen Film: Actiune, Drama, SF, Thriller

Durată: 118 min

Rating: AP 12

Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă. Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale. Ciocnirea epică dintre cei doi titani – instigată de forțe nevăzute – este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului.

Vineri pana Miercuri 16:45; 21:10

Joi 18:40

 A Quiet Place Part II Fără zgomot 2

Regia: John Krasinski

Cu: Cillian Murphy, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds

Gen Film: Horror, Thriller

Durată: 102 min

Rating: N 15

Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente, și este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare.

Mama și cei trei copii își continuă lupta pentru supraviețuire cu îndârjire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric…

Vineri pana Miercuri 19:15; 21:30

Joi 19:15

 Peter Rabbit: The Runaway / Peter Iepuraşul: Fugit de acasă

Regia: Will Gluck

Cu: Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Rose Byrne, Domhnall Gleeson, James Corden

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 98 min

Rating: AG

Thomas și Bea sunt acum căsătoriți și trăiesc cu Peter și familia sa de iepuri. Plictisit de viața din grădină, Peter merge în marele oraș, unde întâlnește personaje umbrite și ajunge să creeze haos pentru întreaga familie.

Dublat: Vineri pana Joi 12:00; 14:10

 Boss Level / Boss Level. Capcana timpului

Regia: Joe Carnahan

Cu: Mel Gibson, Annabelle Wallis, Naomi Watts, Ken Jeong, Michelle Yeoh

Gen Film: Actiune, SF, Thriller

Durată: 106 min

Rating: N 15

Roy (Frank Grillo – The Purge: Anarchy, The Purge: Election Day, The Grey, Billions), un ofițer din forțele speciale, acum retras din activitate, se trezește prins într-un soft care îl duce într-o buclă temporală unde, la finalul aceleiași zi, e mereu ucis. Odată ce înțelege acest lucru, Roy începe un șir nesfârșit de încercări de a scăpa viu din acea zi, chiar dacă asta înseamnă explozii, urmăriri, căderi spectaculoase, lupte cu inamici neașteptați, și, evident, să moară din nou și din nou, în cele mai sângeroase moduri

Vineri pana Joi 16:20

 Cruella

Regia: Craig Gillespie

Cu: Emma Stone, Emma Thompson

Gen Film: Actiune, Comedie, Crima

Durată: 139 min

Rating: AG

În Londra anilor 1970, o tânără creatoare de modă devine obsedată de pielea câinilor, în special de cea a dalmațienilor, până când devine, în cele din urmă, o legendă nemiloasă și terifiantă cunoscută sub numele de Cruella de Vil.

Vineri pana Joi 15:10; 18:00

 Love, Weddings & Other Disasters / Iubire, nunți & alte dezastre

Regia: Dennis Dugan

Cu: Maggie Grace, Diane Keaton, Jeremy Irons

Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste

Durată: 101 min

Rating: AP 12

Jessie organizează contracronometru nunta fastuoasă a unei cliente, Liz, care se căsătorește cu Richard, candidat la primărie. Va lucra alături de un proprietar de restaurant faimos, Lawrence Phillips. Lawrence iese la întâlnire pe nevăzute cu Sara, o femeie care e oarbă. Mack, liderul unei trupe, acceptă să cânte la nuntă, și înfiripă o relație cu Jessie. Fratele lui Richard, viitorul mire, participă la o emisiune TV de întâlniri amoroase pe care o poate câștiga doar dacă rămâne alături de partenera lui, Svetlana, cât mai mult timp posibil.

Vineri pana Joi 14:30

 The Conjuring: The Devil Made Me Do It / Trăind printre demoni: E mâna diavolului

Regia: Michael Chaves

Cu: Vera Farmiga, Patrick Wilson

Gen Film: Horror, Mister, Thriller

Durată: 117 min

Rating: N 15

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă si o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală, Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor, începe cu lupta pentru sufletul unui tânăr băiat și îi duce apoi dincolo de tot ce mai văzuseră până acum, pentru a marca primul caz din istoria Americii în care un suspect de crimă invoca posesia demonică ca strategie de apărare.

Vineri pana Miercuri 18:40; 20:50

Joi 16:45

 Tom and Jerry / Tom și Jerry

Regia: Tim Story

Cu: Chloë Grace Moretz, Michael Peña

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 106 min

Rating: AG

Tom and Jerry, în regia lui Tim Story, începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

Dublat: Vineri pana Joi 12:50

 Soul 3D /  Suflet

Regia: Pete Docter, Kemp Powers

Cu: Tina Fey, Jamie Foxx, June Squibb

Gen Film: Animatie, Aventuri, Familie

Durată: 95 min

Rating: AG

Visul profesorului de muzică, Joe Gardner (Jamie Foxx), este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă această cale, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție. Aici o întâlnește pe 22 (Tina Fey), un suflet tânăr și naiv, alături de care Joe va da startul unei călătorii ce trebuie să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

Dublat: Vineri pana Joi 12:15

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea