Rămâi conectat

Sport

Program avantajos pentru Metalurgistul Cugir în prima parte a turului | Formația de sub Drăgana caută în continuare juniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir beneficiază de un program avantajos cel puțin în prima parte a turului, divizionara terță de sub Drăgana urmând să părăsească județul Alba abia în etapa a 6-a, în 2 octombrie, în deplasarea de la Ungheni.

În prima parte a campionatului două derby-uri “de Alba”, pe “Cetate” și la Ocna Mureș, reprezintă primele dispute externe, între acestea fiind duelul de foc de pe teren propriu cu Gloria Bistrița, o pretendentă la șefie, un alt “vârf” fiind descinderea de lângă furnale, din runda a 9-a, împotriva formației preluate de Florin Maxim.

Este un program care ne convine, un țintar echilibrat, chiar spectaculos, ținând cont că încheiem sezonul cu un meci derby cu CS Hunedoara, ce are intenții declarate de promovare în eșalonul superior”, a afirmat Călin Mureșan, directorul CS Metalurgistul Cugir.

Testați în amicalul de la Turda (scor 4-5), tinerii S. Robert și R. Tudor nu au rămas sub comanda antrenorului Lucian Itu, ce îl mai ține sub observație câteva zile pe mijlocașul Lucian Sîncelean (născut în 2001, format de Gaz Metan Mediaș, ultima dată la Foresta Suceava), verdictul urmând a fi dat după jocul de sâmbătă de la Ocna Mureș.

Pe lângă tinerii promovați din propria pepinieră (Perjeriu, Andriuc, S. Itu), certitudini la capitolul achiziții sunt Mihai Udrea (n. 1999, mijlocașul revenit de la ACS Dumbrăvița) și vârful Daniel Nicula (n. 2003, din Stremț, împrumutat un sezon de la prim-divizionara Gaz Metan Mediaș), și se continuă căutările pentru aducerea a măcar încă doi jucători ce se încadrează la capitolul “under” (anii 2001, 2002 și mai tineri). Mai bogată este secțiunea celor plecați, ce-i cuprinde pe Toilă (Sporting Roșiori), Dohotariu (FC Hunedoara), Dușmanu și Fl. Sandu (Concordia Chiajna), Budin (Sticla Arieșul Turda), Casian (CS Ocna Mureș) și mai mult ca sigur Cioargă (tot la CS Ocna Mureș, tratativele sunt în derulare).

În turul campionatului, cea mai bună echipă din Alba în ultimele sezoane se va duela cu Sănătatea Cluj (acasă, etapa 1, 27 august), UNIREA ALBA IULIA (d, etapa a 2-a, 4 septembrie), Gloria Bistrița (a, etapa a 3-a, 11 septembrie), CS OCNA MUREȘ (d, etapa a 4-a, 18 septembrie), Avântul Reghin (a, etapa a 5-a, 25 septembrie), Unirea Ungheni (d, etapa a 6-a, 2 octombrie), Sticla Arieșul Turda (a, etapa a 7-a, 9 octombrie), AF Viitorul Cluj (a, etapa a 8-a, 16 octombrie) – două meciuri acasă, CS Hunedoara (d, etapa a 9-a, 23 octombrie). Programul prevede ca până în 4 decembrie să se mai joace alte șase etape din partea secundă a campionatului. (


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea