Rămâi conectat

Actualitate

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi VREMEA la mare și la munte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit ANM, sâmbătă şi duminică vremea se încălzește și scăpăm de ploi. De luni, revine canicula.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, vremea se va ameliora simţitor în privinţa intensităţii ploilor şi se va încălzi uşor în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi ploi slabe, de scurtă durată pe arii restrânse în Carpaţii Orientali şi estul celor Meridionali şi izolat posibil în sudul Moldovei, în estul Munteniei şi Dobrogea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, iar în prima parte a zilei local şi în regiunile estice şi sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, mai ridicate în Oltenia şi în sud-vestul Munteniei.

În București vom avea dimineata 16 grade. Pe parcusrul zilei, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. Maxima va fi de 30…31 de grade.

La munte, în orele amiezii vor fi ploi slabe, de scurtă durată, pe arii restrânse în Carpaţii Orientali şi în estul Carpaţilor Meridionali şi izolat, posibil în restul zonei montane. Vântul va prezenta intensificări temporare, îndeosebi pe parcursul zilei, mai ales pe creste.

La mare, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor avea valori de 27 …28 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 24 şi 26 de grade.

VREMEA DUMINICĂ

Duminică, vremea va fi frumoasă si va continua să se încălzească în special în vest și în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27-28 de grade in depresiuni si pe litoral și 34 de grade la Drobeta Turnu Severin.

În București, vremea se va menține frumoasă. Dimineaţa, 17…18 grade dimineaţa în oras si spre 15 grade în zona preorăşenească şi în jur de 30 de grade la amiază.

VREMEA LUNI

Luni, încălzirea continuă astfel că vremea va deveni caniculară după-amiază local în vest și izolat în sud-vest, unde disconfortul termic va fi în creștere. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade, cu cele mai coborâte valori pe litoral si cele mai ridicate în vest şi sud-vest.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea