Rămâi conectat

Actualitate

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Cum va fi vremea de 8 Martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunță o încălzire accentuată a vremii, cu temperaturi care vor fi mai ridicate decât normalul perioadei. Media regională a temperaturilor maxime va creşte de la 5 la 14 grade în acest interval, iar cea a valorilor termice nocturne, de aproximativ -11 grade la început, va atinge 0 grade între 7 şi 10 martie. Pe tot parcursul intervalului de prognoză probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată.

Joi (8 martie)

Vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros şi va ploua, ziua în vest şi sud-vest şi doar izolat în rest, iar noaptea cu precãdere în nord-vest şi centru. La munte se vor semnala precipitaţii mixte ce vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 15 grade, iar cele minime între -4 şi 4 grade. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã.

Vineri (9 martie)

Vremea va fi în continuare mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi ploi cu caracter local în nord şi centru şi izolat în estul ţãrii. La munte se vor semnala precipitaţii mixte şi vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în nord-est, sud-est şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, iar cele minime între -2 şi 5 grade. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief pe arii restrânse se va semnala ceaţã.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea