Rămâi conectat

Actualitate

Prognoza meteo Alba: Precipitaţii slabe şi temperaturi destul de ridicate

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea va fi în general frumoasă în acest sfârşit de săptămână în Alba. Şansele de precipitaţii sunt scăzute iar temperaturile se vor menţine destul de ridicate.

Meteorologii anunţă pentru ziua de sâmbătă maxime care vor ajunge până la valoarea de 7 grade celsius. Cerul va fi mai mult senin iar şansele de precipitaţii sunt destul de scăzute peste zi. Înnorări uşoare vor apărea spre seară, iar pe arii restrânse vor apărea precipitaţii mixte. Minimele vor coborî până la -7 grade celsius.

Duminică vremea va fi ceva mai închisă, cu înnorări în cele mai multe zone şi temperturi maxime care nu vor depăşi 5 grade celsius. Vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. Noaptea, mercurul din termometre va scădea până la -8 grade celsius.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea