Rămâi conectat

Actualitate

Profesorul Adrian Streinu Cercel avertizează referitor la salutul cu pumnul: „Este contraindicat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Profesorul Adrian Streinu Cercel, avertizează oamenii să nu se mai salute cu pumnul, deoarece este contraindicat, microbii de pe mâna partenerului ajung pe față. Acesta recomandă să ducem mâna la inima sau datul din cap.

„Suntem într-o situație cât se poate de critică în țară, respectiv în plină pandemie cu SARS-COV2, care dă această boală nenorocită, COVID-19. Dorința mea cât se poate clară e să văd cât mai puțini pacienți. Ca atare, rugămintea mea este să vă feriți cât mai mult să vă contactați între dvs, inclusiv în familie. Există un risc mare în acest moment să vă infectați în familie”, afirmă Adrian Streinu Cercel în timpul prezentării candidaților PSD București pentru alegerile parlamentare.

El ține să le dea un sfat practic românilor.

„Avem tendința să facem un gest simplu, să ne salutăm cu pumnul. După părerea mea, este contraindicat, pentru că în momentul în care faceți asta luați de pe mâna pertenerului microbii, iar următoarea mișcare este să îi puneți în palmă, în căușul palmei, iar de aici până la față nu mai e decât un pas. Sfatul meu direct este să schimbați modalitatea de salut. Puteți face așa (mâna dusă la în dreptul inimii – n.r.) sau pur și simplu puteți să dați din cap și obțineți același lucru”, adaugă Streinu Cercel.

Profesorul Adrian Streinu Cercel candidează pe loc doi pe lista PSD București pentru Senat.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea