Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Profesorii care au obţinut minim nota 7 la examenul de titularizare în 2012 pot rămâne pe post pe perioadă nedeterminată

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Candidaţii care au obţinut la examenul de titularizare de anul trecut nota 7 sau chiar mai mult, dar au ocupat un post doar pe perioadă determinată, au posibilitatea de a se titulariza fără a mai susţine alt examen. Anunţul a fost făcut astăzi de Ministerul Educaţiei.

Cu alte cuvinte, cei care ar fi avut notă care să le permită să se titularizeze anul trecut dar care nu au obţinut un asemenea post, au posibilitatea să rămână în şcolile în care lucrează momentan, pe o perioadă nedeterminată. Acest lucru se va întâmpla doar dacă postul respectiv este viabil, iar candidaţii obţin avizul Consiliului de Administraţie al şcolii.

„Ministerul Educaţiei Naţionale asigură, astfel, crearea de condiţii egale în ceea ce priveşte ocuparea de posturi pentru candidaţii titularizabili din 2012 şi cei din anii precedenţi (2009-2011)”, precizează în comunicatul Ministerului Educaţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii În 2024, șoferii din România trebuie să achite rovinieta pentru utilizarea anumitor categorii de drumuri. Rovinieta este o taxă de drum obligatorie pentru toți șoferii care folosesc infrastructura națională de șosele, iar costul variază în funcție de gabaritul vehiculului. Conform promotor.ro, șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea