Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Procedurile de acreditare a Spitalului Judeţean Alba – reluate de la zero

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Judeţean Alba este din nou în şantier, de acestă dată sunt renovate spălătoria, blocul alimentar şi compartimentul sterilizare. Managerul unităţii medicale, ec. Nicoleta Coşarcă, a cerut scuze pacienţilor pentru disconfortul creat dar a explicat că aceste lucrări sunt absolut necesare pentru atingerea etapelor necesare pentru acreditarea spitalului. „Nu ne putem permite acum să închidem nici măcare o secţie pentru că am preluat şi presiunea de pacienţi din toate spitalele închise”, a motivat directoarea. Totodată aceasta a explicat că deşi s-a parcurs a doua sesiune de pregătire pentru acreditare, totul trebuie demarat de la zero. „Nu s-a făcut nimic în acest sens de fostele conduceri ale spitalului judeţean. Am descoperit un proces verbal al DSP-ului datând din 2009 cu termen de executare… 60 de zile, nerezolvat până acum. Ne-ar fi ajutat foarte mult dacă cei dinaintea noastră ar fi făcut ceva în acest sens,” a subliniat Nicoleta Coşarcă.
Directorul medical al spitalului judeţean, dr. Răzvan Curcă a precizat că procedurile de acreditare a Spitalului de Urgenţă din Alba Iulia sunt absolut necesare pentru asigurarea unei calităţi ridicate a actului medical oferit pacienţilor, pentru adoptarea protocoalelor medicale uzitate în alte spitale din ţară. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană.

Bogdan Ilea

Publicat

în

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), compania care administrează proiectul minier aurifer de la Roşia Montană, a cerut Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) să extindă licența de exploatare a zonei auro-argintifere pentru un termen suplimentar de cinci ani. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea