Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

”PRO România” și-a făcut filială la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La proiectul politic lansat de Victor Ponta privind constituirea în teritoriu de organizații locale ale partidului ,,PRO România” s-a aliniat și Cugirul, mai mulți localnici de la poalele Drăganei exprimându-și opțiunea pentru formațiunea de centru stânga la care au aderat nume grele din PSD.

Astfel, o echipă condusă de economistul Vasile Sorin (foto), în calitate de președinte interimar și jurista Cistina Moldovan – coordonator zonal, a reușit ca într-un timp destul de scurt să convingă peste 100 de cugireni să se înscrie în partidul condus de fostul premier Ponta.

Vasile Sorin administratorul unei firme de construcții este cunoscut ca o persoană cu experiență politică, acesta conducând anterior organizațiile locale ale PP – DD și PMP, în perioda 2012 – 2016 beneficiind și de un mandat de consilier local.

”Dorim să aducem în partid oameni buni în domeniul lor de activitate, cu rezultate și experiență profesională, tineri ambițioși și muncitori, oameni reprezentând toate categoriile sociale care cred în România și în acest nou proiect politic. Ne luptăm să construim o organizație puternică la Cugir, suntem implicați în strângerea de semnături pentru Europarlamentare, iar în curând sperăm să avem la Cugir și un sediu de partid”, ne-a declarat Vasile Sorin.

El a ținut să precizeze că recent, au avut loc întâlniri la Alba Iulia cu reprezentanți la vârf ai PRO România, precum: fostul ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu, Daniel Constantin (fost ministru al Agriculturii) și Ion Mocioalcă – fost lider al organizației PSD Reșița. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea