Rămâi conectat

Actualitate

Priveliștea din Apuseni, apreciată de un grup de români stabiliți în SUA

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grup de români, stabiliți în Statele Unite ale Americii au ales să petreacă Sărbătorile de iarnă, în țară, în munții Apuseni, și se pare că nu regretă deloc.

Apuseni01Aici, plimbarile cu sania trasa de cai, pe poteci şerpuite, amintesc de sărbătorile din poveşti. Miroase a cetina şi a şorici pârlit, notează Ştirile ProTv. Oaspeţii sorb amutiţi de tărie, după ce gazda le-a dat câte un strop de pălincă veche păstrată în butoi de stejar. La Arieseni, un loc dosit în inima munţilor, au venit şi copiii cu colindele.

„Fenomenal, noi stăm în Dallas, Texas şi acolo numai câmpie este şi aici copiii or să vadă brazii şi zăpada. E Crăciunul adevărat”, a spus Ştefan Inocan.

Soţia sa, Stanca, spune că şi-a dorit să petreacă un Crăciun românesc. ”De 17 ani nu am mai fost iarna acasă şi dorim să le arătăm tradiţiile şi ţara noastră fetiţelor noastre, ne amintim cu drag de copilaria noastră”, a spus femeia.

Experiența a fost relatată la Știrile ProTV.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930

Unirea Ziarul

Publicat

în

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930 Descoperirea recentă despre grupele de sânge a adus la lumină un aspect fascinant al personalității umane. Aceste grupe nu numai că oferă informații despre compatibilitatea medicală, ci și despre abilitățile și comportamentele individuale. Un studiu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea