Rămâi conectat

Actualitate

Prins la volan, de două ori în aceeași noapte, cu „alcool la bord”. Tânăr din Alba Iulia cercetat de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit IPJ, la data de 27.06.2017, în jurul orelor 00.48, pe b-dul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi i-a fost reţinut permisul de conducere şi suspendat dreptul de a conduce.

În aceeaşi noapte în jurul orelor 02.50, tânărul a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, în timp ce conducea acelaşi autoturism, pe B-dul Încoronării din municipiu.

De această dată, valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea