Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Principalul suspect de dubla spargere a sediului AJF Alba a fost prins de poliţişti

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ajf-Alba-spargere012Poliţiştii albaiulieni au identificat principalul suspect de comiterea a două furturi din sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba. Este vorba de un bărbat din Alba Iulia pe nume Antoniu L. care a primit un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Sediul AJF Alba a devenit ţinta predilectă a hoţilor, după ce a fost atacat de două ori într-un interval de numai 10 zile. Primul furt a fost în noaptea de 9 spre 10 iunie, iar al doilea a fost descoperit în dimineaţa zilei de joi, 20 iunie.

În dimineaţa zilei de 20 iunie în jurul orei 7.20, reprezentantul sediului AJF din Alba a sesizat Poliţia municipiului Alba Iulia cu privire la faptul că în cursul nopţii persoane necunoscute au pătruns în incinta clădirii unde sunt birourile societății și au forțat ușile mai multor birouri.

În cadrul cercetărilor efectuate la faţa locului poliţiştii au constatat forţarea uşilor mai multor birouri aparţinând unui număr de trei societăţi comerciale iar reprezentanţii uneia dintre aceste societăţi a reclamat sustragerea unor bunuri şi bani în sumă totală de 7.200 lei.

Pe baza probelor obţinute cu ocazia cercetării locului faptei coroborate cu datele şi informaţiile obţinute ulterior în urma investigațiilor efectuate, la data de 22.06.2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au reușit identificarea principalului suspect al furtului în persoana numitului Antoniu L., (35 de ani), domiciliat în mun. Alba Iulia, judeţul Alba.

Cu ocazia cercetărilor, s-a reușit recuperarea parţială a prejudiciului (bunuri în valoare totală de 4.900 lei)  care a fost restituit părții vătămate.

La data de 22 iunie, faţă de Antoniu L. poliţiştii au luat măsura reținerii pe bază de ordonanță de reţinere pentru o perioada de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă pedepsită de art. 208 alin.1, art. 209 alin.1, lit. g si i, din Codul penal.

Luni, 23 iunie suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Procurorii şi-au însuşit propunerea poliţiştilor, iar instanţa de judecată a emis pe numele lui Antoniu L. un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cercetările continuă.

Vezi informaţii despre prima spargere a sediului AJF Alba şi informaţii despre a doua spargere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea