Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Primul transfer pentru liderul Viitorul Sântimbru: Cristian Ivaşcu (Industria Galda de Jos)!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Sântimbru, liderul-supriză al Ligii a IV-a nu a stat cu mâinile în sân şi deja a bifat prima mutare, înregimentându-l pe fundaşul lateral Cristian Ivaşcu (fost la Industria Galda de Jos), acesta semnând un contract pe trei ani. Cr. Ivascu Viitorul Santimbru 5Sunt convins că am realizat o mutare foarte bună. Atât Cristi, cât şi noi credem că transferul îşi va arăta utilitatea în retur. Planurile noastre de întărirea lotului nu se opresc aici, pentru că vrem să batem la porţile promovării în Liga a 3-a. Este un jucător valoros, căruia îi urăm un «bun venit» călduros în familia ASVS„, a declarat Adrian Hulea, preşedintele ocupantei primei poziţii.

Fundaşul în vârstă de 22 de ani acoperă flancul stâng al defensivei, jucătorul nejucând deloc în acest sezon la divizionara terţă, după ce în campionatul trecut a fost titular. La un moment dat, Viitorul a intenţionat să-l înregimenteze în mijlocul turului, dar nu a reuşit întrucât expirase perioada de transferuri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un alt fotbalist vizat de echipa condusă de Dan Comşa, Robert Morar (Mureşul Vinţu de Jos) este în imposibilitatea de a fi achiziţionat întrucât a mai evoluat în acest sezon la două echipe: Performanţa Ighiu şi Mureşul Vinţu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea