Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul Mircea Hava: „Tot ce face guvernul în privința reformelor economice anunțate îmi pare de o absurditate vecină cu condamnarea românilor la haos și nesiguranță”

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, s-a discutat despre posibilitatea ca bugetele primăriilor să scadă din 2018, odată cu trecerea contribuțiilor la angajat. Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, și-a exprimat pe pagina de socializare, punctul de vedere despre reformelor economice anunțate de Guvern.

„Am fost întrebat ce cred. Nu sunt economist, dar tot ce face guvernul în privința reformelor economice anunțate îmi pare de o absurditate vecină cu condamnarea românilor la haos și nesiguranță. Le cer colegilor mei primari să reacționeze contra acestor certitudini nefaste nu din postura de politicieni, ci din cea de reprezentanți ai unui singur partid, al oamenilor care i-au votat.

Nu putem privi totul doar pornind de la excel-uri, planuri și bugete. Și nici din perspectiva celor care beneficiază de recenta lege a salarizării bugetare, lucru pe care personal l-am susținut. E vremea să reacționăm cu gândul la cei pentru care posibil, a devenit peste noapte imposibil, iar ceea ce li s-a promis în alegeri devine o infinită dovadă de ipocrizie și lașitate.

Conform unui proverb românesc, ce-i în mână nu-i minciună. Ei bine, ce-i în mână e minciună, atunci când vorbim despre salariile românilor. Pentru că, oricât adevăr s-ar afla în afirmatiile colegilor mei primari că bugetele locale s-ar diminua, nu pot trece peste faptul că salariile romanilor, ale celor care alimentează și aceste bugete, scad. Pentru mine, sensibilitatea nu e doar orașul, ci ceea ce resimte fiecare om care trăiește în el.

Cum și în ce fel lucrează PSD, se vede cel mai bine în stradă. Au sperat să umple bulevardele cu fieste și le-au umplut cu proteste. România și românii nu mai înseamnă indiferență, ci prezență în stradă pentru fiecare vină a politicienilor lipsiți de conștiință.. Nu e nevoie de mari economiști să înțelegi haosul în care unii duc țara. E o matematică simplă, iar calculele românilor nu bat cu cele ale guvernanților. Asta cred!”, a scris Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea