Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul Mircea Hava merge în Croația în interes de serviciu  

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O delegație din municipiul Alba Iulia, condusă de primarul Mircea Hava, va merge în orașul înfrățit Biograd na Moru din Croația, în luna ianuarie, în interes de serviciu.

UPDATE: Consilierii locali au aprobat, în ședința din 22 decembrie, cheltuielile ocazionate de această deplasare.

Mircea Hava01”Cu această ocazie vor fi purtate discuții pentru  inițierea unui proiect cu finanțare europeană care să sprijine dezvoltarea celor două comunități. Odată cu aderarea Croației la Uniunea Europeană în anul 2013 oportunitățile de colaborare ale celor două orașe au crescut și se urmărește intensificarea schimburilor culturale dintre cele două orașe precum și inițierea de acțiuni comune care să disemineze la nivel european informații despre patrimoniul cultural, istoric și turistic al celor două orașe”, potrivit raportului de specialitate.

Începând cu anul 2011 municipiul Alba Iulia a stabilit relații de cooperare și înfrățire cu orașul Biograd na Moru din Croația. Primarul Ivan Knez, cu ocazia vizitei la Alba Iulia, a adresat primarului Mircea Hava invitația de a efectua o vizită în ianuarie.

Cheltuielile ocazionate de această deplasare se vor suporta din bugetul local în cuantumurile prevăzute de HGR nr. 518/1995, cu modificările și completările ulterioare, aferente țării de destinație pentru membrii delegației, dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat de consilierii locali în ședința de marți, 22 decembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea