Primarul Mircea Hava este chemat la… raport

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Florin Roman, vicepreşedinte al PNL Alba, l-a invitat pe primarul municipiului Alba Iulia Mircea Hava să prezinte locuitorilor care l-au votat (sau nu), cel puţin o dată la trei luni, un raport privind starea oraşului. „Se vede cu ochiul liber că ne îndreptăm spre un faliment al oraşului: firme închise, loturi întregi de şomeri (înregistraţi sau neînregistraţi), oameni care se îngrămădesc la obţinerea unui sprijin social. Măcar o dată la trei luni, primarul Hava ar trebui să iasă public şi să prezinte locuitorilor din municipiu situaţia reală”, a solicitat liberalul. (N.I.T.)Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

UNIRISTU' 9 noiembrie 2010 at 7:09

Tocmai tu,te-ai gasit sa vorbesti despre starea orasului,un hot de prima mana care nu mai stie de unde sa fure,cred ca de era pnl la conducerea orasului nici caramizile din blocuri nu mai ramaneau…..

HOREA 9 noiembrie 2010 at 9:52

FOARTE CORECT, PRIMARUL TREBUIE SA FIE LA DISPOZITIA NOASTRA ESTE DREPTUL NOSTRU SI OBLIGATIA SA SA NE PREZINTE CE SI DE CE SE PETRECE CU ORASUL NOSTRU.

ION 9 noiembrie 2010 at 12:43

HAVA? VINOVATI SUNT CEI CARE L-AU VOTAT!

ION 9 noiembrie 2010 at 12:44

HAVA ESTE HOT SI VINOVATI SUNT OAMENII CARE L-AU VOTAT!

skayboy 10 noiembrie 2010 at 1:10

DAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!! FRUMOS F.L.O.R.I.N.E !!!!!!!!! TINE O TOT ASA CA TE FACI FFFF BINE DE RUSINE !!!! INCEPI SA IMI PLACI DIN CE IN CE MAI MULT !!!!!
IAR TE AI FACUT DE …………
NU MA MIRA FAPTUL CA NU TE VEDE NIMENI BINE ACOL LA TINE IN PARTID
ESTI DIFICIL OMULE ,PE BUNE ,INCEARCA SA TE SCHIMBI OMULEE !!!! INCEARCA OMULE SI FI MAI MATUR CA ASA NU AJUNGI LA PRIMARIE ,SI CRED EU CA NU O SA AJUNGI NICI CUM IN FUNCTIA DE PRIMAR .NU AI …… STI TU MAI BINE CE YTY LIPSESTE .CU ALTCEVA NU AI REUSIT SA IESI N PRESA ???? DOAR COPILARII DIN ASTEA ?? MI AR FI………

Nicu 10 noiembrie 2010 at 9:23

Florine, sincer te credeam putin mai istet. As vrea sa te intreb un lucru, scrie cumva in fisa postului de primar ca la 3 luni trebuie sa dea raportul o data la 3 luni? Ar trebui sa fim putin mai seriosi, si sa nu mai promovati acest gen de articole, pentru ca juridic nu sunt valabile, iar asa cum sti si tu si stiu si eu Hava este un om care merge la limita legii! Atat timp cat acest om a fost votat de un numar important de votanti, pozitia lui acolo este una legitima, iar daca orasul merge spre faliment, cu siguranta ca oamenii nu sunt orbi sa nu vada acest lucru, iar la urmatoarele alegeri vor avea alte optiuni politice. Daca tot vrei dai impresia ca iti pasa de oras, atunci haide cu ceva mai serios, concret care sa fie de interes, iar eu cu siguranta ca voi aprecia acest lucru. Stiu ca Hava nu e cel mai bun pentru primarie, dar sincer vazant aceste articole scrise de tine, nici tu nu ai mari sanse!
Multumesc!

Comentariile sunt oprite