Primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, și-a derutat prietenii de pe Facebook cu o poză postată din greșeală

facebook ponoranMesaj derutant apărut, ieri, pe pagina de Facebook a primarului din Zlatna, Silviu Ponoran, care i-a bulversat pentru o scurtă perioadă de timp pe colegii săi din PDL și le-a dat speranțe celor de la PMP. Nici noi n-am știut ce să înțelegem când am văzut că a afișat o poză cu Elena Udrea, acum, în plină campanie electorală pentru președinție, când partidul și alianța din care face parte și-a exprimat susținerea pentru un cu totul alt candidat.

Ne-a ”luminat” chiar primarul, care ne-a declarat că postarea nu-i aparține și că este posibil ca altcineva să o fi făcut în numele său. Că nu are nicio intenție să o susțină pe candidata PMP și nici să treacă, pe ultima sută de metri a ”Ordonanței Migrației”, la alt partid. A recunoscut, însă, că imaginea reflectă o situație reală, din trecut, și că nu se poate trece cu vederea faptul că orașul a beneficiat de bani europeni pentru modernizarea unor străzi, printr-un proiect aprobat de Elena Udrea, pe vremea când era ministru.

ELIT

Despre faptul că Silviu Ponoran nu pregătește o mutare-surpriză ne-a asigurat și președintele PMP Alba, Clement Negruț, care a spus că nu a discutat cu primarul Zlatnei despre așa ceva, însă apreciază faptul că acesta nu a uitat de unde a avut susținere pentru o parte din investițiile făcute pentru oraș, și că se așteaptă ca exemplul său să fie urmat și de alți șefi de administrații, care au fost sprijiniți de Elena Udrea în proiecte mult mai mari.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

gigi 6 octombrie 2014 at 9:07

primarul „Mata Cuproasa ” afacere de milioane de lei !
Unde e Dna-ul!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...