Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, și-a derutat prietenii de pe Facebook cu o poză postată din greșeală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaj derutant apărut, ieri, pe pagina de Facebook a primarului din Zlatna, Silviu Ponoran, care i-a bulversat pentru o scurtă perioadă de timp pe colegii săi din PDL și le-a dat speranțe celor de la PMP. Nici noi n-am știut ce să înțelegem când am văzut că a afișat o poză cu Elena Udrea, acum, în plină campanie electorală pentru președinție, când partidul și alianța din care face parte și-a exprimat susținerea pentru un cu totul alt candidat.

Ne-a ”luminat” chiar primarul, care ne-a declarat că postarea nu-i aparține și că este posibil ca altcineva să o fi făcut în numele său. Că nu are nicio intenție să o susțină pe candidata PMP și nici să treacă, pe ultima sută de metri a ”Ordonanței Migrației”, la alt partid. A recunoscut, însă, că imaginea reflectă o situație reală, din trecut, și că nu se poate trece cu vederea faptul că orașul a beneficiat de bani europeni pentru modernizarea unor străzi, printr-un proiect aprobat de Elena Udrea, pe vremea când era ministru.

Despre faptul că Silviu Ponoran nu pregătește o mutare-surpriză ne-a asigurat și președintele PMP Alba, Clement Negruț, care a spus că nu a discutat cu primarul Zlatnei despre așa ceva, însă apreciază faptul că acesta nu a uitat de unde a avut susținere pentru o parte din investițiile făcute pentru oraș, și că se așteaptă ca exemplul său să fie urmat și de alți șefi de administrații, care au fost sprijiniți de Elena Udrea în proiecte mult mai mari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea