Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, și-a derutat prietenii de pe Facebook cu o poză postată din greșeală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaj derutant apărut, ieri, pe pagina de Facebook a primarului din Zlatna, Silviu Ponoran, care i-a bulversat pentru o scurtă perioadă de timp pe colegii săi din PDL și le-a dat speranțe celor de la PMP. Nici noi n-am știut ce să înțelegem când am văzut că a afișat o poză cu Elena Udrea, acum, în plină campanie electorală pentru președinție, când partidul și alianța din care face parte și-a exprimat susținerea pentru un cu totul alt candidat.

Ne-a ”luminat” chiar primarul, care ne-a declarat că postarea nu-i aparține și că este posibil ca altcineva să o fi făcut în numele său. Că nu are nicio intenție să o susțină pe candidata PMP și nici să treacă, pe ultima sută de metri a ”Ordonanței Migrației”, la alt partid. A recunoscut, însă, că imaginea reflectă o situație reală, din trecut, și că nu se poate trece cu vederea faptul că orașul a beneficiat de bani europeni pentru modernizarea unor străzi, printr-un proiect aprobat de Elena Udrea, pe vremea când era ministru.

Despre faptul că Silviu Ponoran nu pregătește o mutare-surpriză ne-a asigurat și președintele PMP Alba, Clement Negruț, care a spus că nu a discutat cu primarul Zlatnei despre așa ceva, însă apreciază faptul că acesta nu a uitat de unde a avut susținere pentru o parte din investițiile făcute pentru oraș, și că se așteaptă ca exemplul său să fie urmat și de alți șefi de administrații, care au fost sprijiniți de Elena Udrea în proiecte mult mai mari.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Actrița Ramona Bădescu s-a alăturat AUR!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Actrița Ramona Bădescu s-a alăturat AUR!

Tot mai multe personalități ale vieții publice din România, dar și reprezentanți ai românilor din diaspora vin alături de AUR. În cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia s-a alăturat echipei AUR cunoscuta actriță Ramona Bădescu, o reprezentantă a românilor din afara granițelor.

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și românii din Diaspora. Ramona Bădescu a subliniat că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți.

Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia.

Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a afirmat Ramona Bădescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare