Primarul comunei Ciugud, depistat pozitiv la testul pentru COVID-19: Măsuri pentru siguranță în primărie

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Dmian, a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Acesta se află carantinat la domiciliu, iar starea sa este bună.

„De câteva zile domnul primar a luat decizia de a se autoizola și apoi a fost carantinat la domiciliu. Din fericire starea sa de sănătate este bună și, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă ușoară.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor, iar niciunul dintre noi nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi repetată în zilele următoare pentru o siguranță deplină.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Până atunci am decis dezinfectarea totală a primăriei, care a avut loc în această dimineață, și sporirea tuturor măsurilor de protecție. Activitatea Primăriei Ciugud nu este afectată, însă toate activitățile cu publicul se vor desfășura cu și mai multe măsuri sporite de siguranță.

Facem un apel la toți cetățenii să respecte măsurile sanitare impuse pentru prevenirea și combaterea virusului SARS-COV-2 și să poarte masca în toate spațiile publice, indiferent că sunt închise sau deschise”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, Dan Lungu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Ciugud.

În Ciugud sunt la acest moment 18 cazuri active de pacienți cu COVID-19 și o incidență de 5.50 la mia de locuitori

La această oră numărul total al cazurilor înregistrate ajunge la 4385 de persoane confirmate pozitiv, 1545 de persoane vindecate și 129 de decese.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419