Rămâi conectat

Cultură Educație

Primăria Municipiului Alba Iulia DID IT!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Primăria Municipiului Albă Iulia, prin angajaţii săi, în frunte cu viceprimarul Paul Voicu, au întărit rândurile voluntarilor care au ales să spună “Let`s Do It! ”. 24 septembrie a fost ziua în care voluntari din toată ţara şi din toate mediile sociale au dat exemplul celei mai mari implicări civice, participând la ecologizarea unor zone cu probleme. Primăria Albă Iulia este parte activă a proiectului Let’s Do It Romania. Pe lângă angajaţi ai primăriei care au participat ca voluntari la această acţiune de responsabilizare civică, primăria a pus la dispoziţia voluntarilor prin intermediul Societăţii de Transport Public mijloace de transport pentru deplasare la mormanele de gunoi identificate şi cartate în zonele limitrofe municipiului: lŞoseaua de centură – De la sensul giratoriu până la SEWS – 1 autobuz lŞoseaua de centură, în dreptul Sews – pe drumul până la Drâmbar – 2 autobuze lŞoseaua de centură, intrarea dinspre Partoş până la barieră – 2 autobuze lDrâmbar, mal drept Mureş, până la târgul de animale, inclusiv – 2 autobuze lÎntre Teleac şi Hăpria, de-a lungul şoselei – 2 autobuze lMal stâng Ampoi, zona Supremia, până la podul de pe centură (spre Cluj) – 2 autobuze lMal stâng Mureş, de la ieşirea din Limba – 2 autobuze lMal Mureş, De la podul peste Mureş, la dreapta, până la Pâclişa – 3 autobuze lPâclişa, mal drept Mureş – 1 autobuz lZona Trei Poduri – 3 autobuze lŞard, mal drept Ampoi – 2 autobuze lMiceşti, mal Ampoi – 2 autobuze lUzina Electrică – 3 autobuze.
“Sper că acest efort comun să influenţeze şi să schimbe mentalităţi. Dincolo de ceea ce vor realiza aceşti oameni inimoşi rămâne nevoia conştiinţei individuale, a fiecăruia dintre noi pentru felul în care înţelegem să păstrăm curăţenia în oraş şi în afara lui. Zonele limitrofe oraşului sunt prima carte de vizită pentru noi, cei care locuim în oraş, atunci când cineva tranzitează Alba Iulia şi intră în contact cu oraşul”, declară Paul Voicu.
La nivelul judeţului Alba au participat 8000 de voluntari. Un ajutor important a venit din partea SC Salprest Alba care a ridicat toate cele 10 tone de gunoaie strânse.(M.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea