Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Blaj: Au început înscrierile pentru premierea cuplurilor din oraș care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Blaj anunţă că au început înscrierile pentru ceremonia de premiere a cuplurilor din Blaj care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Înscrierile se fac până la data de 1 mai 2017, iar petrecerea festivă va avea loc în prima jumătate a lunii mai, la o dată ce va fi anunţată în curând.

Primăria Blaj va organiza şi anul acesta o ceremonie de premiere a cuplurilor, cu domiciliul stabil în Blaj, care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Cuplurile care au 50 de ani de căsătorie sunt rugate să se prezinte la Primăria Municipiului Blaj, cu copii după cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie, până la data de 1 mai 2017. Înscrierile se fac la Secretariatul Primarului, camera 1, la etaj. Informaţii şi la telefoanele: 0258-710.110, 0258-711.111 sau 0753-313.357.

Manifestarea se află anul acesta la cea de a noua ediţie, până în prezent administraţia publică locală sărbătorind sute de cupluri care au depăşit 50 de ani de căsătorie.

Acordarea premiului de fidelitate şi a diplomei care marcheaza o jumătate de veac de căsătorie se va face într-un cadru festiv, în prezenţa primarului Gheorghe Valentin Rotar, în prima jumătate a lunii mai, la o dată ce va fi anunţată în curând.

Evenimentul face parte, tradiţional, din „Sărbătoarea Libertăţii”, cunoscută şi ca „Zilele Blajului”, când Primăria Blaj organizează, la începutul lunii mai, manifestări care cinstesc Marea

Adunare Naţională din 3/15 mai 1848, de pe Câmpia Libertăţii. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea