// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Primăria Alba Iulia: Din 13 august, acces restricționat dinspre Parcul Unirii, în Cetatea Alba Carolina. Încep lucrările la “Ansamblul Memorial al Marii Uniri”

Locuitorii municipiului Alba Iulia, în special proprietarii imobilelor din zona interioară a Cetății, dar și turiștii sunt informaţi de administrația locală că, pentru realizarea lucrărilor “Ansamblul Memorial al Marii Uniri” și de punere în valoare a Monumentului Marii Uniri se impun măsuri de limitare și resticționare a accesului în zona de intervenție, începând cu data de 13.08.2018.

Astfel, accesul pietonal în Cetatea Alba Carolina se poate realiza din:

– strada Mihai Viteazul spre Casa de Cultură prin Poarta a VI-a, a V-a și a IV-a;

– rampa de acces din str. Mihai Viteazul în șantul de pe Latura de Vest;

– strada Unirii din zona Hotel Cetate spre podul rutier (din beton);

– din Calea Moților – pe Latura de Nord a Cetății;

– din strada Gemina, Crișan pe Latura de Sud

CITEȘTE ȘI Gabriel Pleșa: ”De mâine, sculptorul Mihai Buculei se va afla în Alba Iulia, pentru a supraveghea construcția Monumentului Marii Uniri iar de luni încep lucrările de reamenajare a parcului”

Lucrările privind realizarea “Ansamblului Memorial al Marii Uniri Alba Iulia 1918-2018” vor fi executate de SC Elis Pavaje SRL Petrești pe durată de 5 luni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419