Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia cumpără 30 de camere video portabile, pentru Poliția Locală. Prețul estimat este de 135.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia va echipa cu camere video portabile 30 de polițiști locali. O invitație la procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică ’’Echipamente audio – video portabile”, pentru dotarea Direcţiei Poliţia Locală a Municipiului Alba Iulia a fost lansată de administrația locală la sfârșitul lunii octombrie, iar în aceste zile va fi stabilit câștigătorul contractului.

Valoarea totală estimată a echipamentului profesional de înregistrare audio-video portabil, este de 135.000 lei, TVA inclus, iar pachetul trebuie să includă: echipament profesional de înregistrare audio-video portabil – 30 de bucăți; soft de utilizare şi management înregistrări – 1 bucată; cablu USB cu dublă funcţie de încărcare şi transfer de date – 30 de bucăți; suport de prindere cu fixare direct pe uniformă/suport de prindere cu clip pentru buzunarul de la piept – 30 de bucăți; staţie încărcare rapidă simultană cu conectare directă la PC pentru descărcarea simultană a datelor – 1 bucată.

În anunțul publicat de municipalitate se preciza că oferta financiară va fi însoţită obligatoriu de mostre astfel încât să poată fi identificată cu uşurinţă funcţionalitatea sistemului de înregistrare, iar autoritatea contractantă va aprecia orice accesoriu sau element tehnic suplimentar (altele decât cele menţionate în fişa tehnică) dar nu constituie un criteriu de selecţie şi nu va influenţa atribuirea contractului.

Câștigătorul contractului trebuie să ofere o garanţia minimă de 12 luni, cu costuri şi reparaţii incluse (costuri pentru piese, materiale şi manopera aferentă iar remedierea defecţiunilor sau o eventuală înlocuire a produsului, fără costuri suplimentare pentru achizitor, trebuie să se facă în maximum 15 zile calendaristice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea