Primăria Alba Iulia cumpără 30 de camere video portabile, pentru Poliția Locală. Prețul estimat este de 135.000 de lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Primăria Alba Iulia va echipa cu camere video portabile 30 de polițiști locali. O invitație la procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică ’’Echipamente audio – video portabile”, pentru dotarea Direcţiei Poliţia Locală a Municipiului Alba Iulia a fost lansată de administrația locală la sfârșitul lunii octombrie, iar în aceste zile va fi stabilit câștigătorul contractului.

Valoarea totală estimată a echipamentului profesional de înregistrare audio-video portabil, este de 135.000 lei, TVA inclus, iar pachetul trebuie să includă: echipament profesional de înregistrare audio-video portabil – 30 de bucăți; soft de utilizare şi management înregistrări – 1 bucată; cablu USB cu dublă funcţie de încărcare şi transfer de date – 30 de bucăți; suport de prindere cu fixare direct pe uniformă/suport de prindere cu clip pentru buzunarul de la piept – 30 de bucăți; staţie încărcare rapidă simultană cu conectare directă la PC pentru descărcarea simultană a datelor – 1 bucată.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

În anunțul publicat de municipalitate se preciza că oferta financiară va fi însoţită obligatoriu de mostre astfel încât să poată fi identificată cu uşurinţă funcţionalitatea sistemului de înregistrare, iar autoritatea contractantă va aprecia orice accesoriu sau element tehnic suplimentar (altele decât cele menţionate în fişa tehnică) dar nu constituie un criteriu de selecţie şi nu va influenţa atribuirea contractului.

Câștigătorul contractului trebuie să ofere o garanţia minimă de 12 luni, cu costuri şi reparaţii incluse (costuri pentru piese, materiale şi manopera aferentă iar remedierea defecţiunilor sau o eventuală înlocuire a produsului, fără costuri suplimentare pentru achizitor, trebuie să se facă în maximum 15 zile calendaristice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Stefan Indrei 8 noiembrie 2018 at 11:22

Militia locala ….. O adunatura de ciobani si ghiolbani …. Camere video, este tot ce le mai lipseste … HA, ha ….

Cetateanul din Alba 8 noiembrie 2018 at 19:39

Dar ce sa faca politistii locali cu aceste camere? Ce sa filmeze? Ca eu ii vad doar in masini cu girofar. Eu prin oras, pe strazi nu am vazut trecand pe jos niciun politist local. Daca tot le dati camere video impartiti orasul in sectoare de responsabilitate pe fiecare politist. De acel sector el sa fie responsabil daca zona este curata, daca sunt indicatoare de circulatie deteriorate, banci rupte, spatii de joaca distruse ( care prezinta pericol de accidentare a copiilor). Orasul este plin de rahati de caine dar nu am vazut niciodata un politist locat sa ii ceara stapinului cainelui sa ii arate ca are punga la el. Ar fi multe lucruri pe care le-ar putea face Politia locala dar Primaria nu este in stare sa coordoneze si sa controleze aceasta structura. Pacat ca acolo se duc bani multi (s-au marit foarte mult salariile) si nu fac nimic.

alt cetatean 9 noiembrie 2018 at 8:44

Multi bani ……..oare cine va fi firma castigatoare care sa-si rotunjasca veniturile inainte de sarbatori ?
Personal cred ca un lucru benefic pentru cetatenii din Alba Iulia ar fi sa monteze camere de luat vederi functionale la toate trecerile de pietoni, intersectiii semaforizate contectate la Politie care nu numai sa supraveghete traficul ci sa inregistreze cand masina trece pe cularea rosu si sa i se emita automat amenda sa o primeasca acasa prin posta. Astel se vor mai reduce accidentele pe trecerea de pietoni……..

Comentariile sunt oprite