Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Primăria Alba Iulia apelează la implicarea cetățenilor, pentru salvarea câinilor din ecarisaj: ”Iubirea necondiționată e la un pas de a fi eutanasiată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ei asta fac, ei asta simt, ei asta oferă: dragoste absolută, fără condiții și note de subsol. 4 dintre cățeii din adapostul public al Municipiului Alba Iulia sunt la un pas de a fi eutanasiați. Suntem siguri însă că pot fi salvați prin implicarea noastră. Adopția e soluția cea mai simplă, fie ea directă și gratuită, din adapost, sau adopția la distanță, ce presupune un cost lunar modic, care însă asigură hrana și tratamentul câinelui adoptat.

„Nu pornim neapărat de la o remușcare, ci de la faptul că orice viață trebuie salvată. Pornim de la efortul voluntarilor și de la oameni cu suflet din afara țării care ne învață cum să luăm parte la viață, nu să luăm o viață. Sunt mai bine de doi ani de când niciun cățel nu a mai fost eutanasiat, credem că e momentul să păstrăm această reușită. E un fenomen care aparține comunității și nu-l putem trata separat sau cu mai puțin interes decât altceva. Printr-un efort voit sau generozitate putem rezolva ce legea nu poate”, a declarat Paul Voicu, viceprimar al municipiului Alba Iulia.

Cei interesați se pot adresa Serviciului de Ecarisaj din cadrul primăriei. Adopția la distanță presupune acoperirea cheltuielilor de 204 lei/ lună, de caine.

Documentele se obțin de la camera 4, biroul aflat în clădirea administrației piețelor. Crotaliile 415, 448, 469, 486 sunt, de fap:, Oly, Lora, Mura, Roua. Adopția definitivă este gratuită, iar cățeii sunt preluați vaccinați și sterilizați.

Putem fi mai oameni decât lăsăm uneori să se vadă și îi putem salva! Pe ei și iubirea lor pentru noi, necondiționată. 25 februarie ar putea fi aniversarea lor!

Biroul de presă al Primăriei Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

29 aprilie | Ziua Veteranilor de Război 2024, marcată la Alba Iulia: Depunere de coroane și slujbă religioasă. Programul complet

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 aprilie | Ziua Veteranilor de Război 2024, marcată la Alba Iulia: Depunere de coroane și slujbă religioasă. Programul complet Ziua veteranilor este sărbătorită în 29 aprilie la Alba Iulia. Programul activităților cuprinde, printre altele, slujbă religioasă și depunere de coroane, jerbe și flori. CADRUL GENERAL: 1. Locul: Cimitirul Eroilor Alba Iulia 2. Data și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea