Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Alba Iulia anunță preluarea de cereri privind repartizarea unei locuințe sociale. Procedurile și actele necesare

Adela Spătar

Publicat

în

Se anunță preluarea de cereri pentru întocmirea listei de priorități privind repartizarea unei garsoniere, disponibilă de închiriat. Depunerea cererilor se fac din 18 septembrie până în 4 octombrie. Solicitanții trebuie să aibă stabilit domiciliul sau reședința în municipiul Alba Iulia, altfel vor fi depunctați.

Primăria Municipiului Alba Iulia prin Direcția de Asistenţă Socială anunță preluarea de cereri în vederea întocmirii listei de priorităţi, conform legii, pentru repartizarea unei locuințe sociale (garsonieră etajul 4) disponibilă de închiriat.

Cererile se depun în perioada 18.09.2019 – 4.10.2019, între orele 8:00-16:00, la sediul Direcției de Asistenţă Socială Alba Iulia, str. Republicii, nr. 26. Solicitanţii pot ridica formularul de cerere şi lista actelor justificative de la sediul Direcției de Asistenţă Socială Alba Iulia şi de pe pagina web a instituţiei www.apulum.ro, secțiunea Documente online > DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ > Locuințe Sociale.

La data începerii actualizării/depunerii cererii solicitanții trebuie să aibă stabilit domiciliul/reședința în municipiul Alba Iulia în caz contrar vor fi depunctați.

HCL nr. 91/2019, privind aprobarea criteriilor pentru repartizarea locuinţelor sociale din municipiul Alba Iulia, găsește pe pagina web a instituţiei www.apulum.ro, secțiunea INFORMAȚII ONLINE > HOTĂRÂRILE C.L.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea