Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Societate

Primăria Aiud a decontat transportul profesorilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    În cadrul şedinţei din luna decembrie, Consiliul Local Aiud a aprobat iniţiativa primarului Horaţiu Josan privind decontarea cheltuielilor de transport ale cadrelor didactice care fac naveta de la domiciliu la locul de muncă, ne-a informat Ada Rus, purtătorul de cuvânt al municipalităţii aiudene.
Consiliul Local a aprobat alocarea din bugetul pe 2011 a sumei de 24.439 de lei, în scopul decontării cheltuielilor de transport ale cadrelor didactice din Aiud, pentru perioada septembrie-noiembrie. Suma astfel alocată exista deja în bugetul unităţilor de învăţământ, dar, la iniţiativa primarului, CL Aiud a aprobat, în baza legii, utilizarea sumelor în scopul decontării cheltuielilor cu transportul, efectuate de cadrele didactice.
Banii au fost repartizaţi astfel: 8423 lei i-au fost alocaţi Grupului Şcolar Agricol „Alexandru Borza”, 4857 lei – Şcolii „Ovidiu Hulea”, 3639 lei – Colegiului Naţional „Bethlen Gábor”, iar suma de 3547 lei i-a revenit Colegiului Naţional „Titu Maiorescu”. De asemenea, Colegiul Tehnic Aiud a primit spre decontarea transportului suma de 2140 lei şi, în acelaşi context, Şcoala „Axente-Sever” a primit 1833 lei. Unităţile de învăţământ din zona Aiud au circa 550 de angajaţi, dar numai o parte dintre aceştia fac naveta.
În judeţul Alba, puţine primării decontează cheltuielile de transport ale cadrelor didactice până la unităţile de învăţământ la care predau, pentru a-i învăţa carte pe copiii din localităţile respective. R.G.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

CODUL BUNELOR MANIERE. SALUTUL – primul semn al politeţii. Cine trebuie să salute primul: femeia, bărbatul, şeful sau vârstnicul? Reguli de bază

Ziarul Unirea

Publicat

în

CODUL BUNELOR MANIERE. SALUTUL – primul semn al politeţii. Cine trebuie să salute primul: femeia, bărbatul, şeful sau vârstnicul? Reguli de bază Fiecare om care trăieşte într-o societate trebuie să cunoască câteva reguli de bune maniere. Salutul este esenţial în stabilirea unor relaţii cu cei din jur. Oamenii nu trebuie priviţi în funcţie de clasa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea