Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Primar la ”sat”, la al cincilea mandat. Lenuța Bubur, realeasă la ”cârma” Primăriei Crăciunelu de Jos, cu 78% din voturi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lenuta-bubur-primar-craciunelPrimărița comunei Crăciunelu de Jos, Lenuța Bubur (PNL), unul dintre cei mai longevivi edili din județul Alba, a câștigat din nou alegerile locale, obținând cel de-al cincilea mandat, cu un procent de 78% din voturile alegătorilor.

Lenuța Bubur se află la ”cârma” localității din anul 2000 și la fiecare scrutin de alegeri de atunci a câștigat detașat, fiind preferata crăciunenilor.

Întrebată cum reușește să țină oamenii aproape de ea, Lenuța Bubur a spus că ”prin tenacitate, corectitudine și apropierea de ei”. ”Întotdeauna i-am considerat ca pe o a doua familie a mea. M-am născut, am crescut şi am învăţat împreună cu ei. Sunt la fel de legată de tradiţiile şi obiceiurile localităţii, iar întrega mea activitate profesională mi-am desfăşurat-o doar aici”, a precizat acesta.

În pragul celui de-al cincilea mandat, primărița Bubur transmite crăciunenilor să fie convinși că și pe viitor va fi tot timpul alături de ei. ”Voi face în aşa fel încât să-mi respect deviza după care m-am ghidat în toţi aceşti ani de când sunt în fruntea comunităţii, respectiv „Să nu spui niciodată nu se poate!”, şi prin tot ceea ce voi face voi contribui la buna gospodărire a comunei şi la rezolvarea, în termeni legali, a solicitărilor tuturor cetăţenilor”, a transmis aceasta.

Legat de planurile de viitor pentru comună, primărița și-a propus să continue modernizarea drumurilor și alte proiecte demarate.

„Printre lucrurile pe care mi le doresc pentru comuna noastră se numără terminarea lucrărilor de asfaltare a străzilor (este vorba despre cele 4 străzi rămase, Eminescu, Simion Bărnuțiu, Câmpului și Viilor); construirea unui pod din beton peste râul Târnava, pentru care s-a aprobat deja cererea de finanţare pentru executarea lucrărilor în valoare de circa 5,5 milioane de lei; extinderea alimentării cu gaze naturale pe străzile Cloşca şi Dalas; Intabularea gratuită a terenurilor din intravilanul şi extravilanul localităţii; construirea unui teren de sport în curtea şcolii, precum şi amenajarea cu tribune a terenului de fotbal existent în luncă”.

Lenuța Bubur și-a început activitatea ca şi contabil la fostul CAP Crăciunelu de Jos în anul 1973, unde a lucrat timp de 7 ani, până în anul 1979. Din 1979 şi până în anul 2000 a muncit în cadrul primăriei locale, pe diverse funcţii, iar de 16 ani conduce Primăria Crăciunelu de Jos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea