Prima VINDECARE a unui pacient diagnosticat cu coronavirus la Spitalul din Aiud

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

O nouă veste bună pe ziua de azi! Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud a anunțat prima vindecare a unui pacient diagnosticat cu virusul COVID-19, după două teste consecutive a căror rezultat a ieșit negativ.

„Ne bucuram să anunțăm prima externare a unui pacient diagnosticat COVID 19, internat în urmă cu 5 zile la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, prin transfer de la Secția de Boli Infecțioase a  SJU Alba. Pacientul a fost declarat vindecat în urma rezultatului negativ a doua testări consecutive.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Felicităm pentru profesionalism colectivul spitalului nostru, cei 6 medici pneumologi: Director Medical Dr. Gomboș Virginia, Dr. Savut Silvia, Dr. Rugeanu Cristian, Dr. Usvat Olimpia, Dr. Parastie Angela, Dr. Pirici Corina, medicul de laborator Pop Carmen aiaturi de Docea Ioana – farmacist clinician, 30 asistenți medicali, 20 personal auxiliar sanitar si un registrator medical.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Din aceeași echipa face parte și personalul administrativ, care se străduiește să răspundă tuturor nevoilor pentru buna funcționare a activității medicale.

Pe data de 6 aprilie 2020, când am internat primul pacient, ne-am alăturat luptei împotriva pandemiei COVID 19, spitalul nostru tratând exclusiv pacienți confirmați cu acest diagnostic, forme medii conform planului județean de management al infecțiilor cu Covid-19.  La acest moment avem internați 15 pacienți cu evoluție favorabila.

Uram mult succes si pe viitor colegilor noștri in tratarea cazurilor si ii asiguram de toata aprecierea !”, au transmis reprezentanții spitalului.

„Mulțumim tuturor pentru lupta zilnică pe care o duc cu acest virus. Le urăm succes pe viitor în tratarea cazurilor și îi asigurăm de respectul și aprecierea noastră. Vom învinge!”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei