Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Prima ofertă pentru juniorii FC Unirea Alba Iulia, pentru a-și putea continua activitatea. Vezi care este soluția!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iată că la nici o zi  după ce Consiliul Local din Alba Iulia i-a scos în stradă pe juniorii uniriști, reziliând ieri contractul cu FC Unirea 2006, o soluție pentru ca tinerii sportivi să-și poată continua activitatea se conturează la orizont.

Este vorba despre propunerea vicepreședintelui Consiliului Județean Alba Florin Roman care a anunțat că a convenit cu primarul comunei Galda de Jos, Raica Romulus, ca în cazul în care Consiliul Local nu va reveni asupra deciziei luată joi, de a scoate juniorii Unirii afară de pe stadionul Cetate, aceștia să se poată antrena la baza sportivă din Galda. În cea ce privește transportul fotbaliștilor în comuna aflată la circa 30 de km de Alba Iulia, Roman a declarat că un investitor local va susține finaciar transportul copiilor dus-întors la Galda pentru antrenamente și jocuri oficiale.

“Majoritatea PDL – PPDD din Consiliul Local Alba Iulia a mai pus o cruce fotbalului albaiulian. După ce Unirea a fost ingropata înainte de aniversarea a 90 de ani de la înființare, ultima victima a acestei majoritati din Consiliului Local este cea a grupelor de copii si juniori de la Unirea. Din aceste grupe au plecat fotbaliști de naționala precum Grozav sau Stanciu. Binomul PDL – PPDD a votat întreruperea contractului de comodat pentru stadion, deci juniorii nu vor mai avea unde sa joace. Sicanele in războiul primăriei cu acești copii talentati au pornit in urma cu câteva luni cand juniorilor nu li s-a mai asigurat nici transportul la terenul de antrenament la Oarda. Propunerea consilierilor PNL de amânare a proiectului a fost respinsă de binomul PDL – PPDD. De acum pe stadion vor putea paste oile sau vacile. Nu măr mira insa ca acești adversari ai fotbalului sa rada stadionul Cetate pentru un mall. E incredibil cum pot sa distruga acești politicieni viitorul unor copii (…)

Astazi am discutat cu dl primar al comunei Galda, dl Romulus Raica, un mare iubitor al sportului si am convenit ca daca primaria Alba Iulia nu revine asupra deciziei de a scoate juniorii Unirii afara de pe stadionul Cetate, din toamna copiii se vor putea antrena si juca la Galda. Am discutat si cu un investitor privat posibilitatea de a sustine finaciar transportul copiilor dus-intors la Galda pentru antrenamente si jocuri oficiale. Ce ar mai fi de spus la asemenea aberatii? Deja s-a intins prea mult coarda, iar copiii nu au nici o vina in acest jos stupid,” a declarat Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea