Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Președintele PSD Alba avertizează celelate partide să nu umble cu pomeni electorale

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri la sediul organizației PSD Alba a avut loc o conferință de presă la care a participat Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean și președintele filialei județene a partidului, deputatul Ioan Dîrzu.

Titus Corlateanu si Ioan Dirzu PSD Alba IuliaMinistrul a vorbit despre importanța pentru România a alegerilor pentru Parlamentul European. În opinia social-democratului, dincolo de dimensiunea politică internă există o miză foarte serioasă care trebuie fructificată în cel mai bun interes pentru țara noastră.

A făcut un apel către cetățeni să voteze în funcție de preferințele și aspirațiile personale.

Acesta s-a referit la condidații PSD de pe locuri eligibile, ca la persoane care nu și-au defăimat țara, recomandându-i totodată, în calitate de lider al partidului.

A salutat faptul că nu va mai fi pe vreo listă din România, candidatul Laslo Tokes, care candidează acum în Ungaria. De asemenea, Corlațean a spus despre candidatul PMP, actual europarlamentar, că a făcut, din poziția pe care o ocupă și pentru care candidează din nou, foarte mult rău României.

Legat de mesajele îngrijorătoare ale premierului ungar Victor Orban, care a declarat recent că toţi maghiarii din Europa Centrală şi de Est, respectiv cei din statele vecine cu Ungaria, trebuie să își redobândească autonomia teritorială, ministrul de Extrene a spus că așa ceva este imposibil, că sunt chestiuni inacceptabile, întrucât avem o Constituție clară, iar aceste forme de autonomii pe criterii etnice  nu sunt standarde europene acceptate.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a vorbit despre faptul că în județul nostru s-a desfășurat o campanie electorală pozitivă și că nu vor umbla cu găleți, cadouri, sau cu orice alte forme de “pomene electorale.”

Totodată, deputatul susține că reprezentanții partidului său vor urmării modul în care celelate partide vor acționa în aceste zile, iar dacă vor observa că decurg la metode de genul amintite mai sus, vor sesiza Poliția iar apoi Presa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea