Rămâi conectat

Actualitate

Președintele Klaus Iohannis: „România nu va fi implicată în acest conflict”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Klaus Iohannis: „România nu va fi implicată în acest conflict”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat sâmbătă că NATO nu va fi implicată în conflictul militar din Ucraina și nici România nu va fi implicată în acest conflict.

„Ajutăm pe cei care se refugiază, vom ajuta și pe cei care rămân în Ucraina”, a subliniat șeful statului.

„Pornim de la scenariul în care acest conflict nu se va extinde. NATO nu va fi implicată în acest conflict militar și nici România nu va fi implicată în acest conflict. Rolul pe care îl avem este cel pe care l-am descris. Ajutăm pe cei care se refugiază, vom ajuta și pe cei care rămân în Ucraina, iar cu Republica Moldova suntem într-o relație foarte strânsă și suntem hotărâți ca în situația în care umanitar este nevoie să intervenim și acolo. Nu avem date că Republica Moldova ar fi amenințată”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat din nou despre acest subiect, Iohannis a completat: „Noi nu calculăm un scenariu în care România să fie amenințată sau implicată în conflict. Aici în România suntem acasă, aici e țara noastră și aici rămânem”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea