// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de șef al DNA

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi, din funcția de șef al DNA, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui României, Mădălina Dobrovolschi.

Anunţul vine în contextul în care astăzi, expiră, practic, ultimatumul dat de Coaliţie lui Klaus Iohannis pentru a semna decretul de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Președintele României consideră că România nu poate face pași înapoi de la statutul de țară în care domnește legea. În România, lupta împotriva corupției nu trebuie să fie blocată în niciun fel. Niciuna dintre instituțiile implicate în această luptă nu trebuie să fie supusă încercărilor de decredibilizare. România trebuie să rămână un stat de drept, prin decizia fiecărui cetățean de a respecta Constituția și leguile acestei țări”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de șef al DNA

 1. marius 09.07.2018 la 12:59

  Era si cazul. In fine, pleaca miss DNA.
  Sincer mi-aș dori s-o știu mai aproape de noi, adică la Aiud.
  Sunt bucuros ca s-a confirmat tot ce am afirmat despre acest personaj belicos și profund nociv pentru națiunea română.

 2. marius 09.07.2018 la 21:10

  Primul lucru de care trebuie sa ne dispensam este teama.
  toate cel bune

 3. mike 10.07.2018 la 0:41

  Tu vorbesti??? tu ai respectat vointa celor –3 MILIOANE – de ROMANIi?? — Revocare si pentru tine , fiindca nu respecti constitutia tarii.

 4. carius 10.07.2018 la 8:44

  Bine ca sunt dragnea si slugoii lui personaje benefice pentru natiunea romana…. proasta natie!!!!!