Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Președintele CJ Ion Dumitrel pierde prima ”bătălie” cu Facebook-ul

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Angajații Consiliului Județean Alba nu au suferit prea mult în urma măsurii luate, săptămâna trecută, de președintele Ion Dumitrel, de a le ”tăia” accesul la rețeaua de socializare Facebook pe calculatoarele de serviciu și au găsit rapid altă soluție.

Nu este vorba de folosirea telefoanelor personale ci tot a calculatorului de pe birou, prin utilizara unui browser care este de fapt un subsistem al internetului, în care utilizatorii nu pot fi identificaţi sau sunt extrem de greu de găsit, tot mai popular în rândurile internauților, prin intermediul căruia pot ”naviga” fără a fi urmăriţi.

Aflând că subalternii săi ”socializează” în continuare în timpul serviciului, președintele CJ Alba nu a fost foarte supărat. Acesta ne-a declarat că intențiile bune nu se pot materializa întotdeauna, însă consideră că, în ciuda faptului că a pierdut această primă ”bătălie”, nu consideră că a pierdut definitiv lupta cu Facebook-ul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea