Preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr: PNL ignoră declaraţiile antisemite ale propriului preşedinte de la Cotroceni, dar face scandal când propaganda statului paralel este criticată

PNL, prin Florin Roman, sare ca ars în apărarea propagandei statului paralel, a celor pentru care spectacolul cătuşelor înseamnă justiţie, în detrimentul apărării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Florin Roman, aşa cum ne-a obişnuit, vorbeşte ca să se audă vorbind. Îi place să se vadă în presă dând din gură fără rost şi îl atacă pe preşedintele Senatului din dorinţa de afirmare.

În primul rând, PNL a ales cel mai nepotrivit om pentru a ieşi public să solicite orice. Florin Roman s-a remarcat prin jigniri, prin invective, iar un asemenea personaj nu are căderea morală de a solicita ceva. De asemenea, justiţiarul Roman nu a mai părut la fel de vehement să solicite scuze atunci când Iohannis jignea un popor întreg, când Iohannis păta imaginea României prin remarcile sale antisemite.

PNL se atacă atunci când vine vorba de sistemul paralel. Dacă nu făcea nimeni referire la cei care susţin instituţiile de forţă, atunci PNL prin Roman nu mai era ofuscat. PNL, prin toate aceste reacţii nu face decât să arate că a devenit avocatul statului paralel şi întreţine manipularea unei părţi a românilor. În cazul lui Florin Roman acesta nu e altceva decât o trompetă a celor care stau şi trag sforile PNL-ului din umbră.

Departamentul de comunicare ALDE

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

gerula 1 mai 2018 at 11:26

Esti atat de paralel cu politica incat mai bine ai intra cu capul in nisip…slugaroiule

Dumitru 2 mai 2018 at 8:39

Care declaratii antisemite ?

Pp 2 mai 2018 at 12:56

Vai de voi, partid plin de penali.. mai prindeti voi locuri..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...