Rămâi conectat

Politică Administrație

Pregătiri pentru renovarea Secției de Radiologie de la Spitalul Județean Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

policlinicaLa Secția de Radiologie a Spitalului Județean Alba vor demara ample lucrări de renovare. Licitația pentru contractul cu o valoare estimată la 616.305 lei (fără TVA) a fost publicată pe SEAP iar ofertele se depun până pe data de 16 septembrie 2013.

Potrivit proiectului, se vor realiza recompartimentări ale spațiilor; înlocuirea totală a finisajelor, tâmplăriei interioare și exterioare precum și a instalațiilor electrice, sanitare și termice, inclusiv instalație de hidranți pentru stingerea incendiilor cu realizarea de sisteme speciale respectiv de semnalizare a incendiilor.

Spațiul vizat, în suprafață de 540,75 mp se află la etajul 1 al Policlinicii care a fost construită în anii 1978-1980 și care, la nivelul finisajelor interioare, necesită intervenții radicale pentru a se alinia la standardele și exigențele europene.

Finanțarea lucrărilor este asigurată de Consiliul Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea