Precizări ale HS Timber Productions, privind accidentul mortal din Sebeș, în urma căruia un bărbat de 57 de ani a decedat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În data de 30 octombrie, pe platforma de încărcare a fabricii HS Timber Productions din Sebeș, în ciuda măsurilor de protecție asigurate și a instruirii specifice a personalului privind securitatea și sănătatea la locul de muncă, s-a produs un accident, din nefericire mortal.

Imediat după producerea accidentului, au fost urmate protocoalele interne și a fost anunțat serviciul de urgență 112, conducerea unității și autoritățile competente. S-a constituit o comisie internă care va cerceta cauzele și împrejurările în care s-a produs acest accident de muncă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

HS Timber Productions regretă această situație și este alături de familia îndurerată. În aceste clipe de suferință profundă, facem un apel la decență și la respectarea vieții private.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

HS Timber Productions reamintește tuturor că prioritatea principală a companiei este siguranța angajaților. De aceea, depunem toate eforturile pentru a identifica și implementa noi soluții care pot duce la prevenirea unor astfel de evenimente nedorite.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419