Rămâi conectat

Curier Județean

Prebet Aiud, producător de materiale de construcții, îşi dublează profitul și ajunge la o cifră de afaceri de 10,8 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prebet Aiud, producător de materiale de construcții, îşi dublează profitul și ajunge la o cifră de afaceri de 10,8 milioane lei primul semestru al anului.

Producătorul de materiale de construcții Prebet a obținut în primul semestru o cifră de afaceri netă de 10,78 milioane lei, cu 6,73% mai mare decât cea de 10,10 milioane lei din perioada similară a anului trecut și și-a ameliorat profitabilitatea.

Astfel, compania specializată în fabricarea produselor din beton a obținut un profit net 1,11 milioane lei, aproape dublu comparativ cu cel de aproape 572.000 de lei din primul trimestru al anului trecut.

În prima parte a lunii martie, Prebet surprindea negative piața revizuind în scădere rezultatele financiare anuale preliminare, raportând o pierdere de aproximativ 468.000 lei, urmare a unor ajustări bilanțiere efectuate Euro Construct Trading ’98 pentru a acoperi șocul intrării în insolvență a unei firme partenere, Euro Construct Trading ’98.

La data de 30 iunie, Prebet avea active totale de 33,21 milioane lei, cu 4,02% peste cele de 33,85 milioane lei de la sfârșitul anului trecut. În același răstimp, datoriile pe termen scurt s-au majorat cu 44,05%, la 4,12 milioane lei, de la 2,86 milioane lei.

S.C. PREBET AIUD S.A. este singura producatoare a intregii game de prefabricate din beton armat si precomprimat pentru cai de comunicatii, feroviare si rutiere.

Nivelul tehnic al produselor se incadreaza in prevederile standardelor nationale. In ceea ce priveste nivelul tehnologic acesta se situeza deasemenea la nivelul existent in tara, tehnologiile, utilajele si instalatile tehnologice au fost proiectate pentru a satisface productivitatii si nivelelor de calitate superioare.

De-a lungul anilor, S.C PREBET AIUD S.A a colaborat permanent cu proiectantii din Romania pentru imbunatatirea permanenta atat a nivelului tehnic al produselor cat si cel al tehnologiilor de fabricatie. Unitatea are o indelungata traditie in producerea si comercializarea traverselor CF din beton armat precomprimat,a stalpilor de electrificare si a
prefabricate beton armat prefabricatelor din beton destinate structurilor de cai de comunicatii C.F. si rutiere.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea