Prebet Aiud, producător de materiale de construcții, îşi dublează profitul și ajunge la o cifră de afaceri de 10,8 milioane lei

Prebet Aiud, producător de materiale de construcții, îşi dublează profitul și ajunge la o cifră de afaceri de 10,8 milioane lei primul semestru al anului.

Producătorul de materiale de construcții Prebet a obținut în primul semestru o cifră de afaceri netă de 10,78 milioane lei, cu 6,73% mai mare decât cea de 10,10 milioane lei din perioada similară a anului trecut și și-a ameliorat profitabilitatea.

ELIT

Astfel, compania specializată în fabricarea produselor din beton a obținut un profit net 1,11 milioane lei, aproape dublu comparativ cu cel de aproape 572.000 de lei din primul trimestru al anului trecut.

În prima parte a lunii martie, Prebet surprindea negative piața revizuind în scădere rezultatele financiare anuale preliminare, raportând o pierdere de aproximativ 468.000 lei, urmare a unor ajustări bilanțiere efectuate Euro Construct Trading ’98 pentru a acoperi șocul intrării în insolvență a unei firme partenere, Euro Construct Trading ’98.

La data de 30 iunie, Prebet avea active totale de 33,21 milioane lei, cu 4,02% peste cele de 33,85 milioane lei de la sfârșitul anului trecut. În același răstimp, datoriile pe termen scurt s-au majorat cu 44,05%, la 4,12 milioane lei, de la 2,86 milioane lei.

S.C. PREBET AIUD S.A. este singura producatoare a intregii game de prefabricate din beton armat si precomprimat pentru cai de comunicatii, feroviare si rutiere.

Nivelul tehnic al produselor se incadreaza in prevederile standardelor nationale. In ceea ce priveste nivelul tehnologic acesta se situeza deasemenea la nivelul existent in tara, tehnologiile, utilajele si instalatile tehnologice au fost proiectate pentru a satisface productivitatii si nivelelor de calitate superioare.

De-a lungul anilor, S.C PREBET AIUD S.A a colaborat permanent cu proiectantii din Romania pentru imbunatatirea permanenta atat a nivelului tehnic al produselor cat si cel al tehnologiilor de fabricatie. Unitatea are o indelungata traditie in producerea si comercializarea traverselor CF din beton armat precomprimat,a stalpilor de electrificare si a
prefabricate beton armat prefabricatelor din beton destinate structurilor de cai de comunicatii C.F. si rutiere.

Sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...