Rămâi conectat

Sport

Portarul Cătălin Suciu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia), convocat la lotul național Under 17

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia-FC Micesti11Portarul Cătălin Suciu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia) a fost convocat zilele trecute la lotul național al României Under 17, ce va susține două partide de verificare cu Scoția.

La respectiva reprezentativă se mai regăsește un fost ex-unirist, atacantul Nicolae Carnat (Wolverhampton).

În urma analizelor, unul dintre ”tricolorii” U17 a fost nevoit să revină la echipa de club. Portarul Cristian Dică (CSU Craiova) are încă probleme la genunchiul operat în urmă cu două luni și a fost înlocuit cu goalkeeperul Unirii Alba Iulia, Cătălin Suciu. Tânărul goalkeeper a debutat în toamnă la formația de seniori din Liga a V-a și se anunță un real talent. „Este o oportunitate extrem de importantă. Am încredere în calitățile sale și cred că poate profita de șansa oferită„, a spus antrenorul Mihai Dăscălescu.

*Alți 6 uniriști la trial la Tg. Mureș

Luni, la Tg. Mureș va avea loc o selecție pentru formarea lotului național Under 16, cu fotbaliști din 6 județe. AFC Unirea 1924 Alba Iulia se mândrește că are cei mai mulți jucători convocați, 6 „alb-negrii”, respectiv Andrei David, Laurențiu Dan, Stan, Davidaș, Lupea, Negrea.

Reprezentativa Under 17 a României a început miercuri al treilea stagiu de pregătire din acest an. Juniorii născuți în anul 1998 intră încă o dată într-un cantonament de zece zile. Al treilea stagiu de pregătire va fi împărțit în două: prima parte la Buftea (sâmbătă, 21 februarie, un amical cu FC Voluntari), următoarea în Scoția. În “ţara cimpoaielor” sunt două partide de verificare, cu reprezentativa similară, marţi, 24 februarie şi joi, 26 februarie. Acest program intens al juniorilor este realizat pentru o cât mai bună pregătire a Turului de Elită, ultima fază a preliminariilor EURO 2015. România se află într-o grupă din care mai fac parte, Slovenia (meci în 21 martie), Norvegia (23 martie) și Anglia (26 martie), gazda turneului de calificare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea