Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Portarul albaiulian Vlad Ignat s-a întors la Dinamo Bucureşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portarul albaiulian Vlad Ignat (19 ani) se întoarce în curtea echipei Dinamo Bucureşti, grupare cu care şi-a reziliat înţelegerea vara trecută. În baza unei colaborări pusă la punct în această perioadă, între Dinamo şi ACS Berceni, în retur, Vlad Ignat va apăra buturile divizionarei secunde clasată pe locul al 9-lea în Seria 1.
Goalkeeperul ex-unirist a evoluat în turul campionatului la divizionara terţă Metalurgistul Cugir şi la finele primei părţi a stagiunii cele două părţi au sistat colaborarea, astfel că Vlad Ignat a devenit liber de contract. Sub Drăgana, Ignat a început sezonul drept titular, însă în cele 13 etape din Liga a 3-a a strâns numai 4 partide (trei integralist) şi un total de 345 de minute, primind 4 goluri. Se ştie că în pauza competiţională oficialii cugireni au renunţat la serviciile a 7 jucători, alături de Ignat mai părăsind efectivul Negură, Bratima, S. Mureşan, Homei, Petcu şi T. Tothăzan.

*Ofertă şi de la Concordia Chiajna
După încheierea conturilor cu formaţia lui Cristian Coroian, tânărul portar a profitat de şansa revenirii în circuitul Ligii 1, având propuneri de la două formaţii de pe prima scenă, Concordia Chiajna (unde activează un alt albaiulian, Florin Ilie) şi Dinamo Bucureşti (ce-l are în efectiv la echipa secundă pe ex-uniristul Ionuţ Stan, accidentat momentan). „Mă bucur că revin în «Ştefan cel Mare», am semnat un contract pentru 4 ani. Sper să-mi relansez cariera şi să joc cât mai mult”, a spus Ignat. Pare surprinzătoare o revenire în curtea „câinilor roşii” în condiţiile în care aventura precedentă nu a fost una fericită, durând numai 6 luni (până în iunie 2014). Fost coleg la loturile naţionale de juniori cu actualul stelist Valentin Cojocaru, portarul din Cetatea Marii Uniri a plecat în 2011 în Spania, la Valladolid. S-a întors în România în 2013, şi-a încercat şansa la Pandurii Tg. Jiu sau Corona Braşov şi, în cele din urmă a acceptat propunerea venită din „Groapă”, unde atunci era o „mini-legiune” uniristă compusă din Schuller şi I. Stan, cei trei evoluând la formaţia Dinamo II, din Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea