Rămâi conectat

Sport

Portarul albaiulian Cătălin Suciu, convocat la lotul naţional Under 17 pentru stagiul centralizat din Olanda şi Turul de elită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a debutat săptămâna trecută în reprezentativa tricoloră în amicalele cu Scoţia, portarul albaiulian Cătălin Suciu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia) a fost convocat la lotul naţional Under 17, pentru stagiul centralizat din Olanda, din perioada 9-19 martie. Catalin Suciu Unirea Alba IuliaCantonamentul olandez pregăteşte participarea la Turul de Elită din Anglia, de la Birmingham.

Este o veste excelentă pentru clubul nostru tânăr. Cătălin Suciu dovedeşte că la Alba Iulia există în continuare talente fotbalistice. Sperăm să confirme şi la echipa naţională potenţialul de care dispune”, a declarat antrenorul Mihai Dăscălescu.

Dacă Nicolae Carnat (Wolverhampton) este un obişnuit al loturilor naţionale, din perioada când evolua la Academia “Gheorghe Hagi”, în schimb Cătălin Suciu, tânărul goalkeeper al echipei din Liga a V-a a bifat prima convocare, prilej cu care a şi debutat în reprezentativa Under 17.
Reprezentativa Under 17 a României se pregătește pentru Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO. Pe 21, 23 și 26 martie, la Birmingham, ”tricolorii” vor întâlni Slovenia, Norvegia și Anglia pentru un loc la turneul final.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2). Liderul, a treia victorie consecutivă, a doua externă, iar albaiulienii, cu o formație de juniori, pierd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea