Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

”Ponta te arde cu pompa” – acțiune PMP de strângere de semnături împotriva măririi accizei la carburanți

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*În paralel se desfășoară și strângerea de semnături pentru lista candidaților la alegerile europarlamentare

semnaturi PMPÎncepând de astăzi și până în 15 martie a.c., reprezentanții Partidului Mișcarea Populară ies în stradă pentru a solicita cetățenilor semnături împotriva scumpirii accizei la carburanți care ar trebui să intre în vigoare la începutul lunii aprilie. Anunțul a fost făcut de deputatul Clement Negruț , președintele PMP Alba, în cadrul conferinței de presă de joi.

Sub motto-ul – Ponta te arde cu pompa! – vom strânge semnături în tot județul, de la toți cetățenii care sunt împotriva acestei măsuri pe care Guvernul Ponta vrea s-o implementeze de la 1 aprilie. Acest lucru va genera un val de scumpiri fără precedent, va genera închideri de firme și totodată, în urma acestor lucruri românii o vor duce mai rău. O să fim prezenți în spațiile publice. Așteptăm ca oamenii să ni se alăture și să semneze acest demers al nostru”, a spus Negruț.

Președintele PMP a mai precizat că acțiunea se va încheia cu un miting la București, în data de 16 martie. Partidul și-a propus să strângă la nivel național un milion de semnături din care cel puțin 18.000 să vină din județul Alba.

Clemen Negruț a mai adăugat că în paralel se vor strânge și semnăturile necesare pentru depunerea listei de candidaturi la alegerile europarlamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea