Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Poloista Dorofea Vîrtosu (CSM Unirea Alba Iulia), la Europenele Under 19

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Municipal Unirea Alba Iulia a avut o reprezentată la Campionatele Europene de Polo Under 19 ce s-au disputat în Israel. Este vorba despre căpitanul echipei albaiuliene, Dorofea Vîrtosu, jucătoarea ce va împlini în 25 iulie vârsta de 16 ani, originară din Republica Moldova.

În competiția ce s-a disputat în perioada 3-11 iulie, la Netanya, iar jucătoarea de la clubul din Cetatea Marii Uniri a punctat în 3 rânduri pentru reprezentativa tricoloră. “Mândri de tine Dorofea Vîrtosu, mulțumim că ai reprezentat echipa națională la acest campionat. Te așteptăm cu drag la Alba Iulia. Sperăm să fii un model de urmat și de alți sportivi din formația noastră”, au transmis oficialii de la CSM Unirea Alba Iulia, echipă vicecampioană națională în două rânduri în ediția precedentă la polo feminin, la Under 15 și Under 17.

Echipa de junioare a României a fost repartizată în Grupa A, unde a realizat următoarele rezultate, în ordine: 5-18 cu Israel, 6-13 cu Serbia (un gol marcat de Dorofea), 12-9 cu Turcia (o reușită demnată de jucătoarea uniristă), 4-19 cu Spania; în meciurile pentru locurile 13-16 jocul nu s-a disputat, iar apoi în disputa pentru locurile 13-14, 7-9 cu Slovacia (Vîrtosu, un gol).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea