Rămâi conectat

Curier Județean

Polițistul șpăgar din Blaj, trimis în judecată. Este acuzat că a primit 450 euro de la un șofer prins băut să scapte de dosarul penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 22 septembrie 2015, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui agent de poliție din cadrul I.P.J.Alba – Poliția municipiului Blaj, la momentul comiterii faptelor, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influență.

spaga politist“În fapt, în data de 03 aprilie 2015, la Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Alba a fost înregistrat denunțul lui C.E. care sesiza faptul că, în toamna anului 2013, polițistul i-a pretins și a primit suma de 450 euro pentru a interveni pe lângă lucrători din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Alba în vederea stabilirii unui rezultat al alcoolemiei sub limita infracțiunii, în dosarul în care era cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Activitățile procedurale efectuate în baza delegării procurorului au probat starea de fapt sesizată, respectiv traficarea influenței contra unor sume de bani.

Inculpatul a fost reținut pe o durată de 24 de ore, la data de 21.08.2015.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Alba, instanță competentă în acest caz”, se arată într-un comunicat remis presei de Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție. (BT)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea