Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Polițiștii din Alba au aplicat amenzi babane șoferilor nedisciplinați

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
  • Alege Viaţa! Acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive

amenzi circulatieÎn data de 22 octombrie 2014, Serviciul Rutier Alba a organizat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Acţiunea s-a desfăşurat pe principalele artere rutiere ale judeţului iar aparatele de măsurare a vitezei au fost amplasate în zonele cu risc de producere a accidentelor. Poliţiştii de la rutieră au fost sprijiniţi la această acţiune de poliţiştii de ordine publică cu atribuţii pe poliţie rutieră.

Au fost aplicate 213 sancţiuni contravenţionale, în valoare 41.340 lei din care 124 au fost aplicate conducătorilor auto care au depăşit limita legală de viteză.

Au fost reţinute 4 permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare.

Având în vedere prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada imediat următoare, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă tuturor conducătorilor auto:

  • Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă temeinic despre condiţiile meteo şi starea drumurilor;
  • Adaptaţi permanent viteza la condiţiile de drum;
  • Folosiţi corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare cât şi cel de climatizare şi dezaburire, pentru a vedea şi a putea fi văzuţi în trafic.
  • Păstraţi în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri în condiţii de siguranţă atunci când condiţiile de deplasare sunt nefavorabile;
  • Echipaţi autovehiculul cu pneuri corespunzătoare;
  • Nu bruscaţi comenzile autovehiculului;

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

19 mai – 19 iunie: Expoziția BrickCarolina 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei: Călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele

Bogdan Ilea

Publicat

în

19 mai – 19 iunie: Expoziția BrickCarolina 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei: Călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele La Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei, timp de o lunâ, începând din 19 mai, va avea loc expoziția BrickCarolina 2024. Aceasta oferă o călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea