PNL îl alege pe Rareș Bogdan prim-vicepreşedinte al partidului, concomitent cu lansarea candidaturii la prezidențiale a lui Klaus Iohannis

La această oră, la Romexpo, București are loc ședința Consiliului Național al PNL. La eveniment participă și președintele României, Klaus Iohannis care își lansează candidatura la alegerile prezidențiale. Pe ordinea de zi se află, printre altele, prezentarea bilanțului politic a conducerii partidului, aprobarea fuziunii dintre Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor și PNL. Europarlamentarul Rareș Bogdan, originar din județul Alba, a fost ales prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Liderul PNL spune că partidul a câștigat alegerile europarlamentare și este cotat în toate sondajele pe locul 1. Este partenerul lui Klaus Iohannis, liderul politic cu cea mai mare încredere în România și cu cea mai bună cotă externă. „Avem datoria să asigurăm victoria în alegerile prezidențiale a președintelui Klaus Iohannis”, spune Ludovic Orban.

ELIT

El subliniază însă că obiectivul partidului este câștigarea tuturor celor trei scrutine care urmează: prezidențial, locale și parlamentare. „Am câștigat o bătălie, trebuie să câștigăm războiul!”, le spune Ludovic Orban participanților.

Sâmbătă, 10 august, liberalii încep campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis. „Este o dată simbolică, este o dată prin care vrem să arătăm că începem campania prezidenţială pentru ca niciodată în România să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat la 10 august, în care forţele de ordine, în loc să apere viaţa şi siguranţa cetăţeanului, s-au transformat în agresori împotriva integrităţii fizice şi chiar a vieţii foarte multor manifestanţi paşnici, cetăţeni români”, a declarat, luni, Ludovic Orban.

sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ZENO URSU 9 august 2019 at 6:40

Orbane, pregătește-ți bagajul că azi-mâine treci pe linia moartă, acolo în unde-ți este locul! Papagalule. I-ați mandolina și o uiagă de pălincă. Auzi?

Comentariile sunt oprite