Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL Alba Iulia a oferit daruri cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cadouri-PNL.Alba.Iulia-1Anul acesta liberalii din Alba Iulia au demonstrat, din nou, că sunt alături de semenii lor în preajma Sfintelor Sărbători de Paște. În toată săptămâna premergătoare Marii Sărbători a Învierii Domnului, liberalii albaiuieni, conduși de președintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, s-au aflat în diverse zone ale orașului și au oferit cadouri de Paște unor familii cu venituri mai mici din urbea apulensă.

De asemenea, PNL Alba Iulia a sponsorizat concursuri organizate la un post de radio local, câștigătorii primind chiar din partea lui Florin Roman premiile, constând în pachete cu alimente specifice Sărbătorilor Pascale.

Prin aceste tipuri de acțiuni am dorit să arătăm faptul că noi, liberalii, chiar suntem interesați ca cei care, din diverse motive, au posibilități financiare mai reduse. Am vrut să facem în așa fel încât acești oameni să poată să se bucure de Sărbătorile de Paște. Am vrut să aducem, deci, măcar un strop de bucurie și speranță acestor oameni în preajma Sărbătorilor. Vreau să le mulțumesc pentru implicare colegilor mei, și în special doamnei Delia Mihălțan, vicepreședintă a PNL Alba Iulia, care a avut grijă ca, și anul acesta, Iepurașul să poată veni încărcat de cadouri. De asemenea, îi asigur pe albaiulieni că asemenea acțiuni vor continua și în viitor și vom încerca, în măsura posibilităților, să mărim numărul de beneficiari”, a declarat Florin Roman, președintele PNL Alba Iulia și candidat la alegerile europarlamentare din 25 mai a.c.

Biroul de presă al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea