Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL Alba Iulia a oferit daruri cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cadouri-PNL.Alba.Iulia-1Anul acesta liberalii din Alba Iulia au demonstrat, din nou, că sunt alături de semenii lor în preajma Sfintelor Sărbători de Paște. În toată săptămâna premergătoare Marii Sărbători a Învierii Domnului, liberalii albaiuieni, conduși de președintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, s-au aflat în diverse zone ale orașului și au oferit cadouri de Paște unor familii cu venituri mai mici din urbea apulensă.

De asemenea, PNL Alba Iulia a sponsorizat concursuri organizate la un post de radio local, câștigătorii primind chiar din partea lui Florin Roman premiile, constând în pachete cu alimente specifice Sărbătorilor Pascale.

Prin aceste tipuri de acțiuni am dorit să arătăm faptul că noi, liberalii, chiar suntem interesați ca cei care, din diverse motive, au posibilități financiare mai reduse. Am vrut să facem în așa fel încât acești oameni să poată să se bucure de Sărbătorile de Paște. Am vrut să aducem, deci, măcar un strop de bucurie și speranță acestor oameni în preajma Sărbătorilor. Vreau să le mulțumesc pentru implicare colegilor mei, și în special doamnei Delia Mihălțan, vicepreședintă a PNL Alba Iulia, care a avut grijă ca, și anul acesta, Iepurașul să poată veni încărcat de cadouri. De asemenea, îi asigur pe albaiulieni că asemenea acțiuni vor continua și în viitor și vom încerca, în măsura posibilităților, să mărim numărul de beneficiari”, a declarat Florin Roman, președintele PNL Alba Iulia și candidat la alegerile europarlamentare din 25 mai a.c.

Biroul de presă al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea