Rămâi conectat

Politică Administrație

PMP Alba a strâns peste 10.000 de semnături în campania ”Ponta te arde cu pompa!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement Negrut - martie 2014Președintele PMP Alba, Clement Negruț, a anunțat joi, într-o conferință de presă că organizația pe care o conduce a adunat peste 10.000 de semnături în cadrul campaniei ”Ponta te arde cu pompa!”, împotriva scumpirii accizei la carburanți care va intra în vigoare începând cu 1 aprilie 2014.

Numărul mare de semnături arată că cetățenii județului Alba, într-o proporție covârșitoare, dacă este să ne pliem pe zona unui sondaj, se opun categoric acestei măsuri a Guvernului Victor Viorel Ponta”, a spus Negruț.

Acesta a dorit să le mulțumească atât cetățenilor care au semnat, cât și colegilor care s-au implicat în această campanie și celor care au fost alături de el la mitingul pe aceeași temă, care a avut loc săptămâna trecută la București.

Am lângă mine o echipă de oameni inimoși, oameni valoroși, oameni care chiar cred în principiile și în valorile partidului”, a declarat liderul PMP Alba.

Deputatul a precizat că la 5 luni de la înființarea organizației județene partidul are filiale în toate municipiile și orașele din județ. De asemenea, s-au format nuclee PMP în 14 comune.

La ședința de astăzi voi propune Biroului Permanent Județean ca în maximum 2 săptămâni să avem constituite și acele celule de bază ale partidului pe lângă toate secțiile de vot din județ”, a mai spus președintele PMP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea